Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drodzy koledzy może chciał by ktoś zamienić swoje listwy ( szukam srebrnych) na moje a mianowicie czarne takie błyszczące.

bunie mam w srebrnym kolorze a środek cały czarny i chciał bym dla kontrastu dać srebrne listwy

koszty wysyłki biorę na siebie

Opublikowano

Witaj.

Masz może zdjęcia tych listew u siebie w samochodzie,jaką masz wersję BMW?

Prześlij gdybyś miał.

Ramkę przy skrzyni tez masz czarną?

Opublikowano
Nie lepiej przelakierowac swoje? Ja tak zrobilem, z szarych gumowanych zrobilem antracyt metalik z palety e39. Jak sie dogadamy to twoje tez moge prysnac.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

Jeżeli twoje listwy są do coupe po lifcie to chętnie odkupię cały komplet. Oczywiście jeśli nie są porysowane i w dobrym stanie. Jak coś to PW.

Edit. już doczytałem że masz sedana :D

http://zsp10.pless.pl/zapis/bykom.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Maluj swoje. Ja mam malnięte na srebrno jak budę i wygląda extra.
Opublikowano

Jeśli to są piano black to szkoda malować - o ile oczywiście są - to wyjdzie z vin pewnie.

Kupić jakiekolwiek i psikać a i tak nie będzie wyglądał jak ori srebrne szczotkowane, ale jak shit.

Opublikowano
te listwy sa piano black i wiem ze szkoda je malować bo sa naprawdę z dobrym stanie strona od kierowcy ma delikatne ryski takie malutkie i myślę ze polerka załatwiła by sprawę ale mi sie nie podobają wolał bym srebrne. poczekam chwile możne ktoś byłby chętny na takie jak nie to wystawie na allegro a sobie kupie jakie kolwiek nawet w opłakanym stanie i pomaluje
Opublikowano
jesli srebrne to tylko alu silver cube a nie jakies malowańce...

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No no, różnica w cenie spora między oklejaniem, malowaniem a listwami. Aż tak mi nie zależy żeby pozbyć się 500zł na zestaw listew alu:) Chociaż oczywiście bym chciał.
Opublikowano
kolego nie mam zdjęć na chwile obecna zrobię jutro na razie masz tu przykładowe ogłoszenie z takimi listwami http://allegro.pl/bmw-3-e46-sedan-listwy-wnetrza-dekory-czarne-oryg-i4513696817.html

moje autko to sedan 320i 98r elektryka tylko przednie drzwi i ramka kolo lewarka tez jest w tym kolorze

No to lipa,u mnie cztery szyby w elektryce i kombi,ale tu akurat nie wiem czy ma to znaczenie :?:

Opublikowano

ja mam srebrne ale mają widoczne - znaczne rysy/ryski

chętnie zamienię na te czarne bo mam czarne auto

mogę troszkę dopłacić :)

gg5553463
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Koledzy jest na to prosty i tani sposób.

Ja u siebie najpierw oczyściłem porysowane listwy z tej czarnej gumy według instrukcji o odnawianiu wnętrza, a później kupiłem w OBI okleinę/imitację szczotkowanego aluminium.. 10zł za metr kwadratowy (jeden metr wystarczył). Godzinka roboty z nożykiem i suszarką, no i teraz wygląda to rewelacyjnie, autko oczywiście też srebrne.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.