Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanko bo już sam się zgubiłem co zrobić z starą turbiną ? jest ona coś warta do bmw e90 2.0 diesel zregenerować i sprzedać? czy sprzedać zepsutą? Co bardziej się opłaca ile taka regeneracja kosztuje w swoim samochodzie mam nową wiec stara mi leży.Na allegro widać aukcje że ktoś sprzedaje ale wzmianka chce starą na wymianę wiec ciężko mi oszacować ile takie coś jest warte
Opublikowano
Jak Ci nie zawadza to zostaw lub sprzedaj jako uszkodzona do warsztatów które robia regenerację i być może jakis grosz wpadnie bo nie wiem czy warto ładować kasę w regenerację i zamrażać kasę skoro masz nową turbinę.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
też tak myślałem tylko ze firma z tychów dość znana z regeneracji zaproponowała mi 50 zł (po cenie złomu) ;p
Opublikowano
Ja sobie swoją starą zostawiłem z uwagi na sprawny sterownik by później nie szukać jak by odpukać padł, a znaleźć sam sterownik nie łatwo.
Opublikowano
Mi proponowano za starą 300 zł . ale zostawiłem ją sobie w razie co na zapas :norty:
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano

Ja oddał bym do magików od turbin, aby zbudowali mi hybrydę.

Dodatkowo dał bym zmodyfikować wtryskiwacze.

Skończyłbym na sofcie.

Efekt to ponad 240 kucy jak nic.

Z dobrej serii da się wskrzesić niewiele ponad 210km.

Opublikowano
I zapewne da gorsze rezultaty i kiepski spool w odniesieniu do zwykłej GTB VKLR. Chyba jednym argumentem za taką hybrydą byłby brak potrzeby adaptacji elektronicznego sterowania. Co do ponad 210ps z m-ki - to musiałby być hardcore'owy program...