Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.jak w temacie,czy to podgrzewanie jest stale po wlaczeniu zaplpnu(tak bylo we wszystkich poprzednich)czy dziala w zaleznosci od temeratury,czy moze po laczeniu ogrzewania?dzieki z gory :?:
Opublikowano
u mnie działa bez żadnej mojej ingerencji. Chyba załącza się w zależności od temperatury zewnętrznej :D

Trzeba pamiętać, że głowa jest do myślenia

a tyłek do siedzenia.

Nie należy tego zmieniać.

Opublikowano
u mnie działa bez żadnej mojej ingerencji. Chyba załącza się w zależności od temperatury zewnętrznej :D

Hej.w poprzednim niebardxo pamietam ale chyba bylo tak jak w jeszcze wczesniejszych np e39 bylo caly czas cieple,sprawdzalem bo jedno przestalonkiedys dzialac a bylo to zima i zauwazylem jakis kabelek sie przetarl,i wlasnie to bylo zimne a normalnie zima lato grzanie,a teraz dotykalem i sa zimne :shock: moze dotknij swoich czy sa cieple, mam nadzieje ze w70 jest uwarunkowane aura :duh: pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
włączają się przy temperaturze +3 i niżej, wtedy masz też sygnał na desce o spadku temperatury