Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co sądzicie o tych egzemplarzach który byście wybrali?:

1. http://olx.pl/oferta/bmw-e91-320 VIN:WBAVU310XOKY38550

2. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=447870432 VIN:WBAVU31020KY58372

Pierwszy samochód jest z mojej miejscowości, gość chce za niego 37000, sprowadził go z Niemiec, jest 2 właścicielem tj. odkupił go od swojego szefa, książka serwisowa przebieg w 100% prawdziwy,nie bity, wymieniona przednia szyba bo dostał kamieniem, wymienił ją w serwisie i zapłacił 3700 (jest faktura), samochód pod tymi "kocami" wygląda jak nowy, jedynie trochę podrapana kierownica przy sterowaniu głośnością (jakby ktoś trącał paznokciem do tego stopnia że powstał odprysk) niby nic a jednak razi, po wymianie klocków tarcz wszystko TRW, dorzuca komplet kół opony continental 2 sezonowe i cb radio. Generalnie pewny samochód.

No i drugi, Tego już nie jestem pewien, nie widziałem go na żywo. Dzwoniłem do gościa Twierdzi że przebieg jest pewny, samochód ma 4 lata i jak go sprowadził miał 170000, jedyne co było przy nim zrobione to została wymieniona maska bo niby jakaś gałąź spadła na samochód a że jest aluminiowa wolał ją zmienić...

Mój dylemat polega na tym że ten pierwszy nie ma xenon-ów i panoramicznego dachu no i jest nieznacznie droższy (ale jest jak igła, mimo że zdj tego nie pokazują)

Pomóżcie bo sprawa nagli:) Dzięki serdeczne

Opublikowano

Jak kupisz pierwsze - to jestem chętny na ten dywanik spod nóg kierowcy :P

Drugi serwisowany u blacharza - aż strach się bać :)

A tak poważnie to xenonem i otwieranym dachem nie jeździsz - i jak masz pewny samochód pod domem to nie szukaj problemów w Kobiorskich lasach

BTW regulamin działu viewtopic.php?f=44&t=72889

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie chce oceniać ludzi po wyglądzie ich auta, ale ktoś kto jeździ w tak tandetnym "wnętrzu" raczej na najlepsze części też nie wydaje. W aucie brakuje tylko proporczyka na lusterku :duh: Auto wg. VIN-u ze zmniejszoną mocą (skąd te 170KM ??) i z 2006 roku. W tych cenach to na oryginalność przebiegu i lakieru nie ma co liczyć.
Opublikowano
Jak kupisz pierwsze - to jestem chętny na ten dywanik spod nóg kierowcy :P

Drugi serwisowany u blacharza - aż strach się bać :)

A tak poważnie to xenonem i otwieranym dachem nie jeździsz - i jak masz pewny samochód pod domem to nie szukaj problemów w Kobiorskich lasach

BTW regulamin działu viewtopic.php?f=44&t=72889

Wystawię je na allegro i sobie trochę odbiję od ceny samochodu:)

Opublikowano
Nie chce oceniać ludzi po wyglądzie ich auta, ale ktoś kto jeździ w tak tandetnym "wnętrzu" raczej na najlepsze części też nie wydaje. W aucie brakuje tylko proporczyka na lusterku :duh: Auto wg. VIN-u ze zmniejszoną mocą (skąd te 170KM ??) i z 2006 roku. W tych cenach to na oryginalność przebiegu i lakieru nie ma co liczyć.

Przebieg jest na 100% oryginalny, bity też nie był...

Gość ma około 45 lat i naprawdę dba o to co ma, Ogłoszenie zamieszczał bez ciśnienia na sprzedaż:)

Opublikowano
Przebieg jest na 100% oryginalny, bity też nie był...

Ciekaw jestem, jak to sprawdziłeś, że taki pewny jesteś.

Btw. popraw wątek zgodnie z regulaminem: 1 auto = 1 temat, bo admin zamknie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.