Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałbym nabyć miernik grubości lakieru za 200-400zł. Jaki polecacie w tej cenie? Wiem,że dużo postów było o miernikach lecz technika idzie na przód a ostatni post jaki znalazłem był z 2013 r więc może jest jakis nowszy miernik godny polecenia. Z góry dziękuje za pomoc :D
Opublikowano
tez chcialbym kupic miernik lakieru tylko ogladalem na allegro za okolo 150 , tylko czy zdaje egzamin , mialem w reku kiedys pare rodzaji i niby spelnialy swoja role ceny od 200 do 300 , chetnie zaznam opini kogos z forum moze ktos cos ma poleci , przylaczam sie do temata
Opublikowano
wyglada ciekiawie i ma ciekawe funkcje np asystent 2x LAK :D dobre cena przystepna , robilem na podobnym w komisie tez na bacie i naprawde sprawdzal sie sam sie zastanowie nad nim na forum chyba malo kto uzywa czesto czujnik ;p
Opublikowano
Dlatego, że nim większy sprowadzony gniot, tym handlarze już nie klepią i nie szpachlują a wymieniają całe elementy. Po co ci własciwie ten miernik, czyżbyś miał zmieniać samochody kilka razy w roku? Nie mogę ci nic polecić, bo nigdy miernika nie używałem, po prostu był mi niepotrzebny. Zwracaj raczej uwagę na ślady napraw, elementów które znajdują się pod karoserią.
Opublikowano
Jadę do Niemiec szukać auta i dlatego miernik jest mi potrzebny aby sprawdzić stan blacharki. Po co mam wywalać pieniądze w warsztacie na sprawdzenie auta, które okaże się bite jak mogę to sprawdzić miernikiem, który nie jest za drogi w porównaniu do auta. W Niemczech nie płaci się za sprawdzenie auta 200-400zł w warsztacie tylko duzo drożej.