Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej bmw? Po VINIE wszystko ok

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAEV510X0PD80488

Kod typu EV51

Typ 330I (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF FLACHGEWEBE LEINEN/ANTHRAZIT (E4AT)

Data prod. 2001-11-27

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz.

S290A LM RAEDER/STERNSPEICHE 44 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 44

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S474A ARMAUFLAGE VORN, ENTFALL Brak podłokietnika przedniego

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S530A KLIMAANLAGE Klimatyzacja

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

http://olx.pl/oferta/srebrne-bmw-330i-benzyna-2001-2-oryginal-manual-CID5-ID6r4KJ.html#166de30858

Opublikowano

Polift za22 tys jeszcze zarejestrowany :mrgreen: ten fotel kierowcy niezłe wyglada :cool2:

Ja bym kupował i niepytaj bo wierz mi nie ma o co to ze kolory sie nie zgadzają to pikus ksiazka tez napewno gdzie idzie poczta :mrgreen:

Moje zdanie kupuj :cool2:

Chyba ze chcesz odemnie to ci sprzedam taka ale za 30 tys :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zenuś akurat twojego postu się spodziewałem :D. Proszę o inne informacje :D

PS: Za twoje auta podziękuję.

Opublikowano

Ja niewiem po co ktos wkleja tu taka okazje przeciez ktos inny juz moze po to jechać :mrgreen:

Zapytaj dziewczyn z tego forum z białegostoku kupiły odemnie 330i polift jechały do mnie bez zdjec ale niecdaly takiej śmiesznej ceny jak tu chcesz dać :cool2:

Kup za ta kase 320 i z99 roku a będziesz mega zadowolony :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Ja niewiem po co ktos wkleja tu taka okazje przeciez ktos inny juz moze po to jechać :mrgreen:

Zapytaj dziewczyn z tego forum z białegostoku kupiły odemnie 330i polift jechały do mnie bez zdjec ale niecdaly takiej śmiesznej ceny jak tu chcesz dać :cool2:

Kup za ta kase 320 i z99 roku a będziesz mega zadowolony :mrgreen:

skoro masz takie igły to dlaczego nie ma tych aut w dziale "sprzedam/kupie"?

Opublikowano
Bo by poszedł z torbami, a łowcy igiełek za połowę ceny, doprowadzili by go do stanu roślinnego :mrgreen:

albo boi się krytyki tak jak kiedyś ktoś mu zarzucał ze sprzedawal walone e39 ze szpachlą... pozatym niech nie wypisuje takich głupot ze ludzie jada do niego w ciemno brać auta nie widząc go nawet na zdjęciach...

Opublikowano
Czasami pojawiają się samochody Zenka i nie słyszałem złych opinii. Natomiast tzw handel "pantoflowy" jest najlepszą formą promocji, tak zdobywa się jakąś renomę i klientów, bez zbędnego szumu.
Opublikowano
Czasami pojawiają się samochody Zenka i nie słyszałem złych opinii. Natomiast tzw handel "pantoflowy" jest najlepszą formą promocji, tak zdobywa się jakąś renomę i klientów, bez zbędnego szumu.

ok, ale nikt nie uwierzy w to, że ktoś jedzie po auto nie widząc go chociażby na fotkach...

Opublikowano

No ja bym wolał aby forumowi sprzedawcy jednak wstawiali swoje fury w dziale sprzedam.

Koniecznie ze zdjęciami, bo zdarzają się bez.

Nawet dla innych stałych użytkowników, choć nowych lub tylko szukających po forum też.

Nadal jest dla mnie niezrozumiałe dlaczego tego nie robią, skoro fury są w porządku.

Skarbówki się boicie czy co.

Opublikowano
mikan, ja uważam że niekoniecznie. Każdy przyjmuje taką formę sprzedaży jaka mu odpowiada. Może chcą rozmawiać raz w tygodniu, ale z konkretnym chętnym, niż przez ten czas z kilkoma gawędziarzami.
Opublikowano

Nie mam zamiaru sie specjalne tu ogłaszać bo widze czego wy szukacie ,większość ,szukacie mega okazji za pół ceny tylko nieliczni chcą kupic zadbane dobre auto za ktore trzeba cis zapłacić a skarbówki to mogą bać sie ci ktorzy sprzedaj niby prywatnie dają briefy do ręki i każda umowę pisać na kolanie na Niemca w BRIFIE nie płaca vatu akcyzy ani podatku dochodowego ,i niecponisza żadnej odpowiedzialności za szrot ktory sprzedają bo nie ma szans dodzwonić sie do nich 5 min po zakupie .

Jest tu forumowicz z Kielc ktory był z tymi dziewczynami i sprawdzał auto moze on sie wypowie jak ma czas a kto nie wierzy w sprzedaż aut poza allegro jego problem :cool2:

Dużo mam klientów z polecenia i oni po rozmowie telefonicznej wiedza po co jadą ,a co do szpachtli na e39 :mrgreen: to nie e39 tylko e46 i byla w dwóch miejscach na tylnych blotnikach 0,7 mm tam gdzie pojawia sie rdza a ze tylko mozna było to sprawdzić miernikiem to znaczy ze było zrobione to perfekcyjnie auto kupil normalny klient ktory szukal 3 miesiace auta i przejeździl pare tys km po naszym kraju i nic nie znalazł ciekawego wsród perełek wystawionych na allegro .

A ten ktory mierzył to i nie kupil poprostu nie miał kasy na to auto i tyle bo myślał ze dostanie je za pół darmo :mad2:

Niestety znam rynek e46 i nikt kitu mi nie wciśnie ,wole trochę szpachtli na 3 cm niż prżestawionymi licznik o 300 tys .

Opublikowano

Wg mnie na aucie kilka odcieni srebrnego...

Chyba bym się na to BMW nie skusił...

Opublikowano
Za ta cene to ciesz sie ze nie ma blotnika zielonego a drzwi czerwonych .
Opublikowano

Zenek zrozum ze sa tacy ktorzy nie sa wymagajacy a chca miec bmw za tania kase i kupuja to typ ludzi ktory kupuje i jedzi a nic przy tym nie robi o woskach "czarnidłach" do opon mozna zapomniec...

Opublikowano

Oj Zenek Zenek -mnie to auto ani ziębi ani grzeje...ja tej fury nie kupuję...

Opublikowano

No Panowie, oczywiście wasz wybór w jaki sposób i gdzie się ogłaszacie - jesteście tego dysponentami i to od was zależy.

Ja na sprzedawcę pojazdów się nie nadaje, mogę co najwyżej strzała sprzedać tudzież buta, ale gdybym się tym zajmował zawodowo czy okazjonalnie, wiedząc że sztuki które posiadam są dobre lub lepsze i uczciwsze niż gro tu prezentowanych to chciałbym uszczęśliwiać innych choćby poprzez to forum, czy inne.

Zwłaszcza, że nie ukrywacie faktu iż tym się zajmujecie dodatkowo często akcentując, że macie normalne wozy i dużo uczciwsze niż prezentowany akurat model ( mnie to akurat nie irytuje )

Niestety próżno szukać waszych pozycji w forumowej giełdzie mimo wcześniejszego anonsowania w postacie kontr postu przy ocenie, co jest irytujące bo skonfrontować tego z konkretnym ogłoszeniem nie można i poza czczym postem nic z tego nie wynika.

Trudno, wasz wybór.

320si ma ogłoszenia, często ze zdjęciami i jest ok.

Opublikowano
To ja moze cos o aucie...;)ZnaFcą nie jestem ale gołym okiem widac różne odcienie na masce/lewym nadkolu. Widać to również dobrze pod maska, "rynienka"( nie wiem jak nazwac ten element:P) lewego nadkola idealnie czysta/malowana po drugiej stronie w normalnym stanie
Opublikowano
koledzy ja wiem ze jest to 3 litrowa benz ale nie dajmy sie zwariować :mad2: :mad2: przecież to auto ma 13 lat i na dodatek golas :norty: :norty:
Opublikowano

Twoim tokiem myślenia daleko kupujący nie zajdzie :mad2:

Normalne przedliftowe 330i zaczynaj sie od 4500-7000 euro a tu jes polift .

Niestety jeżeli ktos sie zna to nie kupi takiego auta tylko poszuka auta w dobrym stanie serwisowanego ale nie taniego.

Drugi kupi ulepa ważne ze bmw :cool2: