Skocz do zawartości

328i z 2000r krecony licznik co teraz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem po zakupie 328i z 2000r nie ukrywam ze auto tip top kilka malych mankamentów ale ogólnie spoko. Kupilem jak mial 209tys . I dzis znalezlem dokument gdzie jednak to lipny przebieg bo wykazuje ze 334tys mial na poczatku 2013roku. Auta oczywiscie nie bede reklamowac ale martwi mnie co teraz mam sie martwic.Taki przebieg to duzo na ten motor ? dwumasy skrzynie itd ? Za wszelkie rady z gory dziekuje i jak cos to jestem z podejsciem ze jednak wole jedzic nim i do niego dokladac niz kupowac inne

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/764ccad5d183.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dba9ac9b59ac.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak cos się będzie psuło to naprawiać i tyle. 90% aut u nas ma oszukane przebiegi, więc nie masz co się martwić. Każde na allegro 10 letnie z cudownym przebiegiem 180-200tys km to ściema.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja bym zaczął od zdjęcia znaczka z tylnej klapy :wink:

A na poważnie lać i jeździć, chyba, że kupiłeś w komisie lub od handlarza to walcz o swoje.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Od szefa :) ok to pojedzimy do konca bo chce miec ja naprawde dlugo .Auto dofinansowane przez niego na bierzaco wiec mysle ze bedzie ok. Narazie walcze z pukaniem przy zmianami biegow :)

Jak znajde chwile czasu wrzucę ja w galerie podoba mi sie z wyposażenia shadowline w srodku orgi.audio hi-fi alpine Dolozylem tylko skromnie subika. Reszte opisze pozniej

Opublikowano
Jakies przeglady na katlizator, mala ksiazeczka gdzie w bagazniku ja znalazlem skit-rana. Spoko mała gula jest ale trudno auto nie wyglada a dopieszczac ja bede jedyna oznaka to byla na kierownicy bo starta niezle
Opublikowano

ha, dzis ogladałem jedno auto, niby disiel, niby z 2006 roku, niby tylko 170tysi przebiegu, ale opony z poczatku 2012 roku i już zdarte, w kokpicie dorobione miejsce na CB......ta 170 przebiegu.

JAk masz zadbane i z pewnej reki, to poczytaj o mankamanetach tego 2,8 litra, przypatrz sie im, monitoruj, zapobiegaj niż lecz i jeździj z bananem na twarzy. Podłącz auto pod kompa i sprawdż czas świecenia się świateł drogowych, oraz liczbę naciśnięć na pedał hamulca.

Opublikowano
To mnie troszke uspokoliscie :) W weekend cisne na serwisek beda ja ogladac co i jak bo u nas nie ma ze specjalizacja bmw .