Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładnie tak uważam. Jesteś ciekawym wyjątkiem. Możesz w świetle tego co napisałeś odpowiedzieć, jaki był cel swapowania twojego samochodu?. D/zięki temu, sam sobie odpowiesz i temat sam się zamknie. Poza tym, jak można wrzucać rzadko spotykane podejście do jednego wora. Fani swapu mieliby ciebie za czarną owcę. :mrgreen:

jakos tak nie czułem sie męsko mając tylko 140km ; )

a tak na serio, lubie czuc wieksza moc pod nogą, na ulicach nie głupieje, jestem kierowca zawodowym takze kazdy punkt sie dla Mnie liczy

a co do czarnych owiec to raczej hehe, moze byłbym za głupi dla nich ; p po prostu nie lubie robić tego co wszyscy, mieć nad Sobą jakiegoś guru czy cos, mam Swoje zdanie i tyle :wink:

Opublikowano
czyli co stwierdzasz, ze swapowanie na mocniejszy motor robi sie tylko po to, zeby palic gume, scigac sie spod swiateł i ciagle żyłowanie silnika ?

mnie osobiscie szkoda jest na to silnika, nie powiem ze czasami zdaza sie przegonic auto, ale z glowa, nie jest to ogromna moc zeby sie nia szczycic na kazdym skrzyzowaniu, Ja za to wole miec swiadomosc ze jest troszke mocy podczas wyprzedania czy cos

nie nalezy kazdego wrzucac do jednego wora ; )

Skoro jeździsz autem 4 razy w miesiącu to po co ci wyprzedzać ?

Ja gdybym jeździł autem tyle co ty, to raczej o takich emocjach nawet bym nie myślał :mrgreen:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Napisałeś, że masz swapowane "na 2,8" i nie to żebym się czepiał, ale możesz coś dodać? Swapowałeś do pojemności silnika? czy mocy? A może coś zle zrozumiałem?
Opublikowano
Wraz z silnikiem zostało wymienione zawieszenie, hamulce , układ napędowy, skrzynia biegów , komputer, swapowalem do wiekszej mocy, pojemnosc Mnie nie interesowała, był gotowy dawca
Opublikowano
Czyli cały czas miałeś 2,8 i go swapowałeś. To jaka teraz moc drzemie pod maską?

nie rozumiesz, było zwykłe 2.0, trafił sie gotowy dawca wiec zostało wsio przełożone i tyle