Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
po gradobiciu? jasne :mrgreen: przebieg z kosmosu, zresztą w ogóle bida z nędzą nie wart tych pieniędzy...
Opublikowano
Silnik też zmieniony po gradobiciu na TDI :mrgreen: Przebieg 77tys km. Jest tu ktoś kto w to wierzy? Może to niedoszły topielec. Jedz oglądaj, ale cudów nie ma.
Opublikowano

Tdi to tak tylko zapisane w ogłoszeniu. Wewnątrz normalny silnik siedział. Co do przebiegu własnie staram się go potwierdzić w serwisie BMW zobaczymy co się uda zrobić.

Jeżeli Topielec to dobrze wysuszony, a tak na poważnie jedyne zużycie jakie było widać to gałka zmiany biegów. Porysowana od przodu, jakby od pierścionków, w środku jak każde auto na sprzedaż, czysto, wyprane, żadnych obtarć, plastiki całe.

Opublikowano
No golas, ale stan techniczny wręcz wzorcowy. Tylko ten dach malowany... Dodatkowo oferują mi dobre warunki rozliczenia i pozostawienia mojego obecnego auta.
Opublikowano
No golas, ale stan techniczny wręcz wzorcowy. Tylko ten dach malowany... Dodatkowo oferują mi dobre warunki rozliczenia i pozostawienia mojego obecnego auta.

Nie do końca wierzyłbym w ten grad, zależy jak ten dach malowany? razem ze słupkami? jest szpachla? Maska i klapa też musiałyby być malowane - trzeba to dobrze sprawdzić.

Bo jeśli przebieg oryginalny to możliwe, że auto po dzwonie i długo się sprzedawało i naprawiało

Opublikowano
We wtorek będę miał miernik lakieru, i jak mówisz jak się okaże ze dach ma 2mm szpachli i malowane słupki to wiadomo że po dachowaniu. Maska powinna być tez pomalowana i klapa dobrze mówisz.
Opublikowano

Zalatw zdjecia z pod maski. Zazwyczaj jak auto jest bite to naprawiajacy zapomina o jakis detalach, a to uszczelki nad reflektorem a albo cos jest nie tak zamalowane.

pozdr

Tomek

Opublikowano

Po rozmowie z właścicielem czekam na info czy przypadkiem nie ma fotek stanu auta po gradobiciu a przed malowaniem.

Oczywiście usłyszałem też ciekawą historie ze auto było dla brata, ze dlatego taki mały przebieg szukali długo no ale że jednak kupili podobne kombi a to idzie na sprzedaż :) Może to i prawda, może tylko bajka, bynajmniej to auto sprzedają normalni ludzie, a nie typowi cwaniaccy handlarze z komisu. Co do ceny za 2007r to ciężko mi coś powiedzieć, wiem ze "okazje" po 33-34k w podobnym roczniku wyglądały jak 18 letnie TDI :)

Opublikowano
Nikt nie ma wrażenia ze ta cena za 2007 r to troche malo...Nawet jak za TDI :lol:

a ile byś chciał za taką goliznę??? przeciez to tylko koła i kierownica zero bajerów

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A Ty ile masz bajerów w swoim nissanie? Co? :norty: wiem jeden jest na prawdę super..kierownica niepołączona fizycznie z kołami :!: to jest ekstra :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No golas, ale stan techniczny wręcz wzorcowy.

Wymienić paskudną kierownicę, dorzucić fotel sportowy i nic więcej nie potrzeba :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

Przecież to auto ma wszystko co potrzebne do poruszania się po drogach.

Jak kolega wyżej napisał-wymienić kierownice i śmigać :cool2:

Opublikowano

Panowie, jestem to nowy i nie bardzo wiem dlaczego ta kierownica jest paskudna? Rozumiem że jest jakaś inna/ładniejsza. Możecie mi pokazać jaka??

Co do wyposażenia, przydały by się czujniki parkowania. Ale jeżeli uda mi się potwierdzić przebieg i stan auta to chyba lepsze sprawne auto niż parktronik :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co do wyposażenia, przydały by się czujniki parkowania. Ale jeżeli uda mi się potwierdzić przebieg i stan auta to chyba lepsze sprawne auto niż parktronik :)
:cool2:

http://bmw.autoreduta.pl/dokumenty/zalaczniki/15/15-13026.jpg

http://i.iplsc.com/-/0002C4IZY3JGQ95Y-C116.jpg

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano

Wymienić paskudną kierownicę, dorzucić fotel sportowy i nic więcej nie potrzeba :cool2:

paskudny jest cały... po lifcie to co innego

Opublikowano
maniek21112 wrote:

Sasal wrote:

Hehe na polifta to 50k w dobrym stanie mało.

Opublikowano
maniek21112 wrote:

Sasal wrote:

Hehe na polifta to 50k w dobrym stanie mało.

z tego rocznika lepiej rozejrzeć się za audi a4 dużo ładniejsze i lepiej wykonane w środku...

Opublikowano
A4 B7 odpada, zwyczajnie jest nieładna, znów na sensowną A4 B8 trzeba troszkę więcej niż 35-40k.
Opublikowano

Pojechałem ponownie, pomierzyłem, niestety malowana nie tylko maska i dach, ale miejscami prawie całe auto, boki przód, tylne nadkole robione, co prawda max 450um wiec jakiejś tony szpachli nie było, ale po rozmowie z właścicielem "no ja przecież nie mówiłem że tylko dach, wie Pan jak to po gradobiciu". Kolega zauważył też dziwny spaw, niby oryginalny ale jednak nasmarkany przez kogoś innego niż fabryka. Uszczelek nad lampami brak.

Auto mechanicznie pracuje i jeździ super, ale niestety lakier robiony, wiec dla mnie auto odpada. Szukam dalej.

Pozdrawiam