Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak sobie czytam, co i za ile wymienił i wychodzi na to, że auto gratis :mrgreen: Obejrzyj, a przekonasz się, że zobaczysz padakę. Ale potwierdz moje i pewnie nie tylko moje odczucia. :cool2:
Opublikowano

Przedni zderzak nie od tego auta.

Art. Wartość

Numer podwozia WBADN21050GR72565

Kod typu DN21

Typ 535I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M62/TU

Pojemność skokowa 3.50

Moc 180

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)

Tapicerka STOFF RIPS DIAGONAL/ANTHRAZIT (F4AT) skóra na foto

Data prod. 2000-01-14 przedlift, na fotach przód polift

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic

S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz.

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S464A SKISACK Worek na narty

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera na foto nie widzę przycisków od włączania

S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S629A AUTOTELEFON MIT KARTENLESER VORN Tel. sam. sieci D z czytn. kart z przod.

S666A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD RDS tu chyba jasne

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S773A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S970A BUSINESSPAKET Pakiet Business

Wyposażenie seryjne

S202A STEPTRONIC Steptronic

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S280A LM RAEDER/SPEICHENSTYLING Obr. BMW, st. le. styl. spr.

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S555A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy V z pilotem

Information

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

Opublikowano
Tak sobie czytam, co i za ile wymienił i wychodzi na to, że auto gratis :mrgreen:

Dobrze wiesz, że wsadzonych $$$ w auto nie odzyskasz.....choć cena, biorąc pod uwagę rocznik, silnik i te części, trochę niska.

Pytanie tylko czy te graty, o których pisze są faktycznie w aucie:)

Najgorzej wygląda to radio:/ masakra

Opublikowano
Przedni zderzak nie od tego auta.

Art. Wartość

Numer podwozia WBADN21050GR72565

Kod typu DN21

Typ 535I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M62/TU

Pojemność skokowa 3.50

Moc 180

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor COSMOSSCHWARZ METALLIC (303)

Tapicerka STOFF RIPS DIAGONAL/ANTHRAZIT (F4AT) skóra na foto

Data prod. 2000-01-14 przedlift, na fotach przód polift

Wyposażenie

S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic

S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Poduszka bocz. pasaż. na tyln. siedz.

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S464A SKISACK Worek na narty

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera na foto nie widzę przycisków od włączania

S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S629A AUTOTELEFON MIT KARTENLESER VORN Tel. sam. sieci D z czytn. kart z przod.

S666A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD RDS tu chyba jasne

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S773A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S970A BUSINESSPAKET Pakiet Business

Wyposażenie seryjne

S202A STEPTRONIC Steptronic

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S280A LM RAEDER/SPEICHENSTYLING Obr. BMW, st. le. styl. spr.

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S555A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy V z pilotem

Information

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

akurat skóra na foto to napisał przecież, że wymienione fotele widocznie wstawił nie podgrzewane ^^ gratuluje mu logiki jak tak :D

a co do zderzaka i lamp to można u nas w galerii znaleźć parę takich aut które mają to zmienione, więc to odrazu nie pokazuje, że był bity i robiony

Opublikowano
Jak czytam takie tematy to mi nie dobrze. Facet sprzedaje doinwestowane auto za średnia cenę allegro bo jak da wyższa to do świąt nie sprzeda a tu ze NA Pewno szrot bo za tanio. Wymienione lampy i zderzak jak połowa użytkowników forum ...
Opublikowano
Jak czytam takie tematy to mi nie dobrze. Facet sprzedaje doinwestowane auto za średnia cenę allegro bo jak da wyższa to do świąt nie sprzeda a tu ze NA Pewno szrot bo za tanio. Wymienione lampy i zderzak jak połowa użytkowników forum ...

Bo się zaraz z.es.r..as.z...

Nie można mieć pretensji, do kogoś kto wsadza nowe hamulce, tarcze itd.... Ale jeśli jest coś modzone z przodem to musi mieć właściciel ku temu powód... Tak o nie wymienia się przodu, zwłaszcza że dziś części Mpakietowe są drogie (plus lakierowanie - bo w kolorze ciężko dostać)...

Zresztą zdjęcia pod klapą tak zrobione, że nie widać konktrentych rzeczy jak spinki, zapinki czy może opasek.

Ponadto silnik duży LPG nie ma więc tymbardziej ciężko sprzedać - stąd cena średnia...

Oględziny na miejscu pokażą, kto ma racje a kto się myli...

P.S. Przesadzone wkomponowanie radia :)

Opublikowano
Możliwe ,że często się zdarza taka sytuacja jak opisujesz, ale po rozmowie z właścicielem dowiedziałem się ,że tak ją doinwestował i sprzedaje po 6 miesiacach bo to auto żony ,a dla niej ma za mały skręt ,ponieważ jest przyzwyczajona do Mercedesa... dla mnie wydaje się to podejrzane i daruje sobie wycieczkę prawie 500km
Opublikowano

Gorszej głupoty nie słyszałem :cool2:

Auto żony i ma za mały skręt hahahah co za od..j..eb ze sprzedającego... Prędzej uwierzyłbym w to, że ma za dużą moc i żona nie daje rady.

Założe się, że problem tkwi w pracy motoru, a raczej braku :) Pewnie silnik zajechany a naprawa V8 w tym modelu już bije po kieszenii :)

Dwa to doinwestował auto tylko po to żeby sprzedać? To auto to napewno WRAK skoro sprzedaje po 6 miesiącach :)

Opublikowano
Niektórzy naprawdę beznadziejnie się tłumaczą, jedni zapytani, a drudzy tak sami z siebie walą babola. Po co się własciwie tłumaczyć z powodu sprzedaży, po prostu sprzedaję bo taki mam kaprys i po zawodach. A jak ktoś naprawdę chce przedstawić przyczyny sprzedaży, to niech to robi tak, żeby brzmiało wiarygodnie.
Opublikowano
Możliwe ,że często się zdarza taka sytuacja jak opisujesz, ale po rozmowie z właścicielem dowiedziałem się ,że tak ją doinwestował i sprzedaje po 6 miesiacach bo to auto żony ,a dla niej ma za mały skręt ,ponieważ jest przyzwyczajona do Mercedesa... dla mnie wydaje się to podejrzane i daruje sobie wycieczkę prawie 500km

Ma mały skręt i to jest prawda ,a ktoś może być na tyle dziany ,że taka bzdura jest powodem wymiany auta!!

http://img831.imageshack.us/img831/5108/c266261948.jpg

http://forum-lines.ru/rez/ab230811.gif

To JA HA HA HA u cioci na imieninach

http://www.youtube.com/watch?v=i2IxI38tfYA

Moja ŻABKA http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=212074

Opublikowano
Niektórzy naprawdę beznadziejnie się tłumaczą, jedni zapytani, a drudzy tak sami z siebie walą babola. Po co się własciwie tłumaczyć z powodu sprzedaży, po prostu sprzedaję bo taki mam kaprys i po zawodach. A jak ktoś naprawdę chce przedstawić przyczyny sprzedaży, to niech to robi tak, żeby brzmiało wiarygodnie.

Miałem kiedyś compakta .

Co 2 sprzedawał z powodu powiększenia rodziny ,ale u mnie tak było i co sprzedałem i gość zadowolony kupił i jeździ!

Opublikowano

Oczywiście ,,pozdrawiam!

Jeden sprzedaje bo ,drugi bo mu się rodzina powiększyła trzeci chce mniejsze ,czwarty szersze ,piąty większe następny bo ma lumpa wszystko loteria :D

Opublikowano

Bo się zaraz z.es.r..as.z...

Nie można mieć pretensji, do kogoś kto wsadza nowe hamulce, tarcze itd.... Ale jeśli jest coś modzone z przodem to musi mieć właściciel ku temu powód... Tak o nie wymienia się przodu, zwłaszcza że dziś części Mpakietowe są drogie (plus lakierowanie - bo w kolorze ciężko dostać)...

Zresztą zdjęcia pod klapą tak zrobione, że nie widać konktrentych rzeczy jak spinki, zapinki czy może opasek.

Ponadto silnik duży LPG nie ma więc tymbardziej ciężko sprzedać - stąd cena średnia...

Oględziny na miejscu pokażą, kto ma racje a kto się myli...

P.S. Przesadzone wkomponowanie radia :)

A możesz troszeczkę grzeczniej bo jakoś chyba nie znamy się za bardzo żeby pisać do siebie w ten sposob?? Wejdź sobie na czat i po odzywaj się tak do gimnazjalistów i innych równych sobie.

Ja w przyszłym roku zamierzam sprzedać auto a w tym wsadzilem w 16 letni samochód ok 10 tysięcy złotych w zawieszenie opony itp. Wszystko na dobrych markowych częściach. Czemu tak zrobiłem ?? Bo do przyszłego roku chce zrobić tym autem bezpiecznie i bezawaryjnie jakieś 25 tysięcy kilometrów nie martwiąc się o to czy dojadę i jak komfortowo mając np kaprys jechać sobie spontanicznie na weekend 600 kilometrów. Bo chce mieć pewność że nie narażam dziecka. Bo musze mieć pewność że dojadę codziennie do pracy i na koniec do przemyśleń bo utrzymanie Bmw 5 swoje kosztuje i takie kwoty jak moja czy w ogłoszeniu mnie nie szokują. Tak więc domniemania ze ktoś pisze ze wsadził tyle a tyle kasy a teraz sprzedaje tzn ze złom itd dla mnie są śmieszne. Nie twierdzę nic na temat tego konkretnego egzemplarza. Bierz go na serwis i sprawdzaj jak się faktycznie mają te wszystko naprawy do rzeczywistości i ogólnie auto... a swoje Bmw sprzedaje bo w przyszłym roku biorę nowe auto w leasing a żona ma problem z zawracaniem i parkowaniem 5er :)