Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytelniejszy VIN:

Numer podwozia WBAAS71090CK53187

Kod typu AS71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka LEDER CHAMELEON/SCHWARZ/GRAU (V3TM)

Data prod. 2003-05-09

Składanie Wyposażenie

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2CDA LM RAEDER STERNSPEICHE 136 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 136

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S723A EDITION EXCLUSIVE Pakiet wydania Exclusive

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, francuski

Składanie Wyposażenie seryjne

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Ma dołożone ringi. Kierownica mi wygląda na obszywaną, ale mogę się mylić. Wizualnie moim zdaniem nie wygląda źle.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ok dzięki za rozkodowanie. Swoje usunąłem, żeby było czytelniej. Też uważam, że dobrze to wygląda a dołożenie ringów to chyba częsta "operacja".
Opublikowano
Częsta, ale moim zdaniem to druciarstwo ;) Tak, żebyś miał wyobrażenie, jak to może wyglądać: http://www.blogomotive.pl/index.php/2014/04/17/426-jak-zamontowac-ringi-do-bmw-e46-2/. Nie mówię, że u wszystkich tak to wygląda, ale...
Opublikowano
Było już kilka aut z tej Alwerni. Wszystko modelowo, przebieg "stan" rocznikowo taniocha, wszystko to sprawia że zainteresowania nie brak, a poprzednio były już jakieś oględziny. Wrzuć temat, może coś wygrzebiesz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szukaja nie za dużo wygrzebała. Jeden 318i ale bez oględzin.

Tutaj dopatrzyłem się braku zaślepki od spryskiwacza prawego reflektora ale to taka pierdoła największa z największych. Swoją drogą ciekawe czy udałoby się taką znaleźć.

Opublikowano

A kysz ! Co za frajerstwo wystawia pojazd bez zdjęć wnętrza.

Nawet jak 126p się sprzedaje to zdjęcia są, mimo że wielu wersji nie było ...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A kysz ! Co za frajerstwo wystawia pojazd bez zdjęć wnętrza.

Nawet jak 126p się sprzedaje to zdjęcia są, mimo że wielu wersji nie było ...

Kolega Bardzo nie doczytał ogłoszenia i postu :nienie:

Na samym dole jest link do zdjęć, których jest multum w jakości "igła" :)

Opublikowano
Ogólnie spoko. Nie podobają mi się ringi i dziura w gałce... u mnie w pół roku młodszym egzemplarzu przy obecnych 159000km oryginalna gałka zaczyna dopiero matowieć na szczycie, ale to też zależy jakie kto ma łapki :wink:, więc nie ma co panikować. Kierownica dziwna. Stoi na fabrycznych felgach z zimówkami, więc opon letnich pewnie brak. Ładny kolor i fajne wyposażenie. Niska cena. Plastikowa skóra w dobrym stanie. Nie widzę w nim nic co by mnie odstraszyło.
Opublikowano

Tak jestem pewny. U siebie mam łączoną tapicerkę "skóra" + materiał z tego samego tworzywa LEDER CHAMELEON/SCHWARZ/GRAU (V3TM). Na dokładnych zdjęciach z linku z ogłoszenia można dostrzec nietypowy wzorek tego materiału. Nie jest to jakieś paskudztwo czy tandeta, jednak naturalna skóra to nie jest. Od siebie dodam, że w omawianym aucie wygląda jak najbardziej ok, bo widywałem już totalnie zniszczone. Trwałość jest nieporównywalnie mniejsza od zadbanej skóry

Tutaj widać dokładnie wspomniany wzorek: (no chyba że to faktycznie prawdziwa skóra z kameleona) :wink:

http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=174414

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A Tobie JohnyBravo jak się spisuje LEDER CHAMELEON/SCHWARZ/GRAU (V3TM)?

Tutaj wygląda to bardzo dobrze a za skórą osobiście nie przepadam, bo jak popęka i się powyciera to wygląda tragicznie. A i w lato jak się nagrzeje to parzy w dupsko! Ciekawy jestem jak to będzie wyglądać po paru jeszcze latach. Chętnie bym ją obejrzał ale dzisiaj wyjeżdżam na drugi koniec Polski na cały tydzień.

Opublikowano

U mnie sprawuje się całkiem nieźle, bo mam obszyte nim jedynie boczki. Przy całych fotelach na bank w zimę będzie zimno, a w lato gorąco ;) takie uroki

U mnie dwa lata temu przy przebiegu ok 140000km wnętrze wyglądało tak:

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Jako ciekawostkę mogę dodać, że w e46 compact również montowano tapicerkę ze skóry ekologicznej i już na pierwszy rzut oka była ona znacznie lepszej jakości

Opublikowano

Układ kierowniczy: po prawej stronie (Anglik)

A niby sprowadzony z belgii...

Ztreba by to wyjasnic, bo nie wszyscy akceptuja przerobki angielskie. Ja osobiscie po akcji jaka sie przytrafila mojej sasiadce to anglika nie kupie, chyba ze sie sam na ucze przerabiac.

Kupila przerobiana z angli Audi A6 (nie pamietam jaki rocznik ) w komisie. Przyjechali zaparkowali, a w nocy auto sie spalilo. Po ogledzinach sie okazalo ze ktos zre zrobil przerobke i gdzies tam cos sie zwieralo. Teraz juz ponad 1.5 roku sadza sie z komisem.

Opublikowano
Ktoś wierzy, że to auto ma 200 tys km? W tej cenie? Dobry żart. :)

hmm mój ma dziś 158900km, jest 5 miesięcy młodszy, dokładam ori koła zimowe, dywaniki i kilka innych gratisów. Jakbym wystawił go za cenę np. taką:

http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/model/320/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:320,mld:lifestyle,frn:2003-01,frx:2003-12,ful:diesel,mln:125000,mlx:200000,vcg:limousine/pg:vipcar/196091673.html

to nie doczekałbym się ani jednego telefonu, baaaa mógłbym nawet zejść 10000zł, a i tak wątpię w jakiekolwiek zainteresowanie :cool2:

Opublikowano
Za to każdy handlarz w Polsce, może ci zaproponować identyczne auto za połowę ceny. I to też sprowadzony z Niemiec :mrgreen: Cuda panie, cuda. I kłania się stare powiedzenie "kto nie ma miedzi, niech w domu siedzi"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też mam śmieszny przebieg, ale wyższy ok kolegi :mrgreen: i jak podjechałem do lakiernika czy aby na pewno autko jeszcze jest u niego w jednym kawałku (trochę przedłużyła mu się robota :P ) to zaproponował odkupienie..chciał, żebym podał cenę a ja tylko zapytałem czy wie od jakiej kwoty zaczynają się na alledrogo..podobno nawet nie wie, ale spodobał mu się, bo zadbany..to powiedziałem, że chyba już za 10k koła można kupił poliftowe 320d a niedawno forumowicz wystawił przeciętnie wyposażone 320d z 2002r za chyba 26k..to był mocno zdziwiony różnicą w cenie :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.