Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zaniepokoił mnie wzrost który w przeciągu ostatnich kilku dni zbliża się do 1l. Na południu mamy około 0C więc trudno to nazwać srogą zimą. Dzięki za podpowiedź będę obserwował.
x3334a545255abac1e52.jpg
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ani miesiąc miodowy ani nie zamierzam sprzedawać. Pisze, że pierwsze BMW bo wiem z relacji znajomych, że prowadzenie samochodu jest znakomite we wszystkich modelach BMW więc chronić się chciałem przed hejtem tych, co zalety opisane przeze mnie widzą w innych modelach.

Problem w tym, że jak sam szukałem, to brakowało mi informacji rzetelnej o aucie. Dopiero jak sam użytkuje, mam porównanie do Subaru, Lexusa czy Toyoty.

Wiele aut widziałem i wiem jaki jest poziom kultury motoryzacyjnej w naszym kraju więc uświadomić chciałem jakie są koszty przy potencjalnie źle wydanych oszczędnościach na zakup wymarzonego "nowego" auta.

Wszystkie BMW dobrze się prowadzą?Proponuję karnąć się E46 po lekkich koleinach...ręce urywa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ani miesiąc miodowy ani nie zamierzam sprzedawać. Pisze, że pierwsze BMW bo wiem z relacji znajomych, że prowadzenie samochodu jest znakomite we wszystkich modelach BMW więc chronić się chciałem przed hejtem tych, co zalety opisane przeze mnie widzą w innych modelach.

Problem w tym, że jak sam szukałem, to brakowało mi informacji rzetelnej o aucie. Dopiero jak sam użytkuje, mam porównanie do Subaru, Lexusa czy Toyoty.

Wiele aut widziałem i wiem jaki jest poziom kultury motoryzacyjnej w naszym kraju więc uświadomić chciałem jakie są koszty przy potencjalnie źle wydanych oszczędnościach na zakup wymarzonego "nowego" auta.

Wszystkie BMW dobrze się prowadzą?Proponuję karnąć się E46 po lekkich koleinach...ręce urywa

załóż sobie amortyzator skrętu

Opublikowano
Witam pięknie.

Czy któryś z ekspertów mógłby rzucić łaskawym okiem na tą ofertę i podpowiedzieć czy wogóle opłaca się interesować, (z tego co widzę już jakiś czas stoi)?

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-2-0-d-150-ps-lift-full-opcja-m-pakiet-org-przebieg-gwarancja-zamiana-ID6yVKif.html#41abcd2dcb

Bardzo dziękuje.

Pozdrawiam

CIVMAN

Jest założony specjalnie temat na takie sprawy :cool2:

Opublikowano
Witam pięknie.

Czy któryś z ekspertów mógłby rzucić łaskawym okiem na tą ofertę i podpowiedzieć czy wogóle opłaca się interesować, (z tego co widzę już jakiś czas stoi)?

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-2-0-d-150-ps-lift-full-opcja-m-pakiet-org-przebieg-gwarancja-zamiana-ID6yVKif.html#41abcd2dcb

Bardzo dziękuje.

Pozdrawiam

CIVMAN

Po pierwsze dowiedz sie o nr VIN i wrzuć auto do własciwego działu.

Po drugie - nie widzę żadnego związku tego egzemplarza z Mpakietem

Opublikowano

Przepraszam bardzo za pomyłkę jak tylko bede miec VIN to wrzuce do odpowiedniego dzialu. Jeszcze raz przepraszam za SPAM.

Pozdrawiam

CIVMAN

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jest tu ktoś ogarnięty, kto pomaga odpłatnie sprawdzić auto przy zakupie?

Na Dolnym Śląsku to by Ci "Maniek zrobił inspekcję przed zakupową.

https://www.bmw-klub.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=65155

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
widzę że pyta o auto z Ostrowii..... hehehehe, powodzenia
Opublikowano

Zamiast pomóc człowiekowi to wyśmiewają :mrgreen:

Doczytałem się już tutaj co nieco o Ostrowi :lol:

Dzwonie do chłopa to na wstępie dowiaduje się, że auto ma nie 206 lecz 260tys, dokładnie ten sam numer ktoś opisywał.

Rozbawiony sytuacją podałem maila i poprosiłem o wszystkie TUV-y, brief itd i o numer do poprzedniego właściciela w Niemczech.

Oczywiście nie liczę, że ten mail przyjdzie ale już mam coś z rąk prywatnych na oku ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli auto jest ok i nie mam nic do ukrycia to, poważnie zainteresowanej osobie, na pewno wysłałbym skany dokumentów.
Opublikowano

Poważnie zainteresowana osoba to by przyjechał zobaczyć .

Takie moje zdanie, inaczej jest tylko zainteresowana .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poważnie zainteresowana osoba to by przyjechał zobaczyć .

Wiesz jeżeli masz 50-100 km to może jedziesz "zobaczyć". Po swoje e91 jechałem 550 km i tylko dlatego, że koleś wysłał mi plik dokumentów.

Opublikowano
Tak czy inaczej samochod trzeba obejrzec,wiec taki plik dokumentow niczego nie wyjasni jak chodzi o stan techniczny.Ale kazdy ma Swoje zdanie.Ja np bym doku.entow na maila nie wysylal,nawet majac swiadomosc ze nic nie mam do ukrycia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
choćby dlatego że z takim kompletem dorobisz kluczyk??