Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegow szukalem i nic nie znalazlem i mam pytanie. Mam fotele material elektryczne gora dol i oparcie i nic wiecej. Czy jak zmienie na komforty z modulami to bede jeszcze potrzebowal modulu do podgrzewania foteli ten w konsoli srodkowej?dodam ze nie zalezy mi na grzanych fotelach
Opublikowano
Dzieki .bo dzwonilem do jakis specjalistow od elektryki co robia przekladki foteli i mowia ze jest to niezbedny element
Opublikowano

Nie jest niezbędny, ale jest bardzo mocno wskazany - inaczej przekładający musi umieć więcej.

jak masz komforty i odepniesz ten panel - one nadal działają... :) Tylko mogą pojawić się błędy.

Opublikowano

Tak się składa że bez tego modułu jak go wyjmiesz fotele nie ruszą.Chyba że przez kompa sterowanie po(Can-ie)o ilę będzie prawidłowo podłączony.

A poza tym nie rozumiem kolego twojego rozumowania. :mad2:

Masz komforty z grzaniem wystarczy wymienić właśnie ten moduł(SZM) z przyciskami i masz grzanie.Koszt około 100-150 zł.Oczywiście po za nową instalacją do foteli :norty:Inaczej nie pójdą jak masz zwykłe.

Opublikowano
Kiler masz racje nie wiedzialem ze wymiana tego modulu to p&p. A czy w wawie ktos by mi pomogl to wszystko ogarnac oczywiscie nie za free