Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skojarzyłem ją sobie z poprzedniego ogłaszenia dot. M pakietu.

Zauważyliście że auto nie ma VINu na kielichu wybitego?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
skojarzyłem ją sobie z poprzedniego ogłaszenia dot. M pakietu.

Zauważyliście że auto nie ma VINu na kielichu wybitego?

Problem by był gdyby na tym kielichu miała wybity vin :norty: vin w e36 jest na podszybiu, masz już mętlik w głowie, mylisz e36 z e46 , odpocznij :8)

• Moderatorzy
Opublikowano
Dokladnie nastaw sie lepiej na dobry motor/wyposazenie i to ze kilka elementow trzeba bedzie poprawic. Obojetnie czy auto bedzie kosztowalo 8 czy 12 tys. Po prostu to są stare samochody.
Opublikowano
Ciężko będzie znaleźć e36 bez. rudej

dlatego nastawiam się na motor, te co oglądałem to póki co dwie były skorodowane.

Ta fioletowa jest piękna tylko że bardzo daleko...

I nastawiam się na dobry motor, ale też auta które oglądałem to albo miały problem z obrotami, albo korek od oleju uwalony w nagarze.

Wolę doinwestować auto mechanicznie niż ładować w lakiernika aby powstrzymał rudą.

Opublikowano
Pytanie było retoryczne :D D/la mnie taki tekst, to początek tego, co może spotkać przy oględzinach przyszłego nabywcę. Top szrot, na 99% :lol: I nie mam szklanej kuli, ale tak sądzę ( to do tych co zaraz będą nawijać o jasnowidztwie)
Opublikowano
Po tym samym jak ktoś ocenia auto ze zdjęć, ja tego nie potrafię :D ale znam się troszkę na opisach, to też niewiele i palcem na wodzie pisane, ale wielokrotnie się sprawdzało. I na to samo wychodzi, zresztą każdy coś subiektywnie napisze i można coś do kupy złożyć. :8)
  • 2 tygodnie później...