Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich fanów marki BMW.

Chce się poradzić przed zakupem 5er. Interesuje mnie wyłącznie samochód na benzynę lub benzyna +lpg.

Najpierw wyjaśnie do czego będzie mi służył samochód. Autem jeżdżę najczęściej na dystansie 10 - 50 km - stąd wybór jednostki benzynowej. Jednak od czasu do czasu zdarzają się dłuższe dystanse. Chciałbym poruszać się sprawnie i dynamicznie.

Szukam już jakiś czas samochodu po lifcie w M-packu i przyznaje że jest niezwykle trudno coś znaleźć. A jeśli już jest fajna fura to idzie od ręki. Np. w ubiegły weekend koło wrocławia stała piękna 530i+lpg i ktoś mnie ubiegł, w ten weekend już miałem się wybierać po 525i+lpg koło Radomia i znów to samo - ktoś był szybszy...

Zastanawiam się nad wyjazdem do naszych sąsiadów z zachodu. Co myślicie o tych samochodach:

http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/model/530/vhc:car,pgn:1,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2000-01,frx:2004-12,prx:7001,slt:for_sale_by_owner,ful:lpg,vcg:limousine/pg:vipcar/195814510.html

http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/model/525/vhc:car,pgn:3,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2000-01,frx:2004-12,prx:7001,slt:for_sale_by_owner,ful:petrol,ccn:2401,ccx:2600,vcg:limousine/pg:vipcar/192819753.html

Może ktoś z was ma coś fajnego do sprzedania. Musi być po lifcie, z oryginalnym M-pak II, w skórze i w sedanie w grę wchodzi 525i, 530i, i może 540i - choć rozsądek podpowiada żeby brać te dwa pierwsze

Opublikowano

Zapomniałbym jak dla mnie nie ma znaczenia czy będzie to manual czy automat.

Może ktoś nie koniecznie posiada ale wie od kogo można kupić taki samochód który posłuży parę lat

Opublikowano
Dwa linki od prywatnych :mad2: znajdź jeszcze dwa bo inaczej wycieczka bedzie kosztowna :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

To źle że od prywatnych właścicieli?

Na mój chłopski rozum to lepiej: unikam pośredników którzy chcą zarobić, maskują a nie usuwają mankanenty, sprzedają bardzo często szrot.

Wiem że taniej byłoby kupić na miejscu samochód po opłatach, najlepiej od prywatnego właściciela, ale pytam GDZIE?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.