Skocz do zawartości

BMW E39 520i 150PS 1999r. Warszawa WBADM110X0GP15317

Rekomendowane odpowiedzi

http://olx.pl/oferta/sliczna-bmw-e39-520i-150ps-pelny-serwis-zadbana-climatronik-CID5-ID6xh17.html

Rozkodowany VIN:

Art. Wartość

Numer podwozia WBADM110X0GP15317

Kod typu DM11

Typ 520I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ORIENTBLAU METALLIC (317)

Tapicerka STOFF FLOCK/MARINEBLAU (F6DL)

Data prod. 1999-07-12

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S666A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD RDS

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

Wyposażenie seryjne

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Information

S464A SKISACK Worek na narty

Opis zachęcający. Brak kawałka plastiku na desce rozdzielczej, ale to pikuś. Wyposażenie tyłka nie urywa (golas mówiąc wprost), ale tu bardziej liczy się stan. Auto godne oględzin wg mnie.

ale fotki wnętrza są, jako takie ale są. po proszę o dodatkowe zdjęcia. może wyśle.

a jak ma się taki przelot 280tyś udokumentowany dla tego silnika? w sumie silnik jak silnik ale cała reszta, zawias itp. przecież to też kosztuje. bardziej interesują mnie koszty utrzymania takiego auta jak to czy się będzie psuł czy nie.

Nie wygląda źle, czyste, schludne auto - to mi się podoba. Na klapie bagażnika widać początki rudej w prawym rogu nad lampą. Opis, oprócz silnika V6, wydaje się być sensowny. Może warto obejrzeć, jeśli nie masz daleko?

Auto jest z mokotowa bo ma takie blachy a i zdjęcia robione niedaleko mnie więc pewnie po sąsiedzku.

Możecie powiedzieć coś więcej o tym silniku? tzn co pali więcej niż koleś napisał?

ile 10 litrów? miasto/mieszany tryb?

Silnik trwały o ile serwisowany jak należy. Może dynamiczny za bardzo nie jest, ale nie przysparza kłopotów. Te 10l to cykl mieszany. Na pewno wolałbym to niż serię 3 z oznaczeniem 318i.

Jak masz auto po sąsiedzku tym bardziej - wyjdź na spacer i przy okazji obejrzyj auto. W Twoim wypadku to nic nie kosztuje :cool2:

Źle nie wygląda, ale straszny golas. Ja dużo bardziej wolałbym ten egz. z Góry Kalwarii. Przebieg... sprawa wzgledna - zależy jak dbany, czy silnik nie przegrzany, jaki olej, jak często zmieniany. Zawieszenie swoje dostało na pewno na warszawskich dziurach.

Na trasie przy spokojnej jezdzie 9 litrów. W Warszawie przy normalnej jezdzie niżej 13 litrów na 100km nie zejdziesz.

Jak brać e39, to minimum 523i lub 528i (tak wiem, nie w tym budżecie).

Ogólnie wygląda na dosć uczciwe auto i sprzedawce - co nie znaczy, że nie bedzie tam róznych licznych spraw do zrobienia...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...

OK mam coś więcej:

Auto ściągnęła sobie ambasada DDR i oni odkupili to auto od nich. Handlują autami, stoi pod blokiem więc mozna obejrzeć ale...

Nie można nigdzie dalej jak w okolicy podjechać do mechanika aby obejrzał auto... niedaleko jest niby ASO bmw ale pewnie przegląd kosztował by z 1000zł :P facet ma faktury z naprawy zawieszenia i nic poza tym. faktycznie jest rdza na klapie i ze dwa inne bąble gdzieś na aucie ale nie pamieta. jutro podjadę ją obejrzeć.

Aha auto z góry do obejrzenia dopiero od 4 sierpnia :( facet jest na wakacjach. Tak więc jeszcze przyjdzie mi poczekać.

To już wolę dać te 800zł ale przejżeć dokłanie tą 3 z Góry...aha auto z góry miało już 4 właścicieli w Reichu... byłbym piątym ale to chyba dlatego że ma ten M pakiet...albo jest tak awaryjna ze każdy ją wolał sprzedać.

Pomimo opisu sprzedawcy auto nie ma fotochromów, ani alarmu (tylko centralny zamek). Zwróć uwagę na palący się check engine :cool2: Ogólnie prezentuje się nieźle. W mieszanym cyklu przy delikatnej jeździe to auto pali 9,5-10,5 (jak na wrocławskie warunki). Na pustym zbiera się całkiem sensownie, przy załadowanym bywa niełatwo :)

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Check widać na ostatnim zdjęciu na Tablicy/Olx. Jeśli się nie mylę, to Check powinien się palić w 1. pozycji kluczyka i gasnąć dopiero po odpaleniu.

• 2 tygodnie później...