Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakby ktoś się interesował tą sztuką:

ogłoszenie : http://allegro.pl/bmw-seria-3-e92-335i-335-i-stan-perfekcyjny-logic7-i4443877532.html

aukcja w USA: http://www.salvage-cars-for-sale.info/salvage/for-sale-bmw-335i-2007-MTE5MjM2NTE

najbardziej irytujące jest to , że sprzedający pisze , że auto jest bezwypadkowe i tak też zapewnia przez telefon.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wielu użytkowników ''amerykanów'' chciałoby mieć takie uszkodzenie,gdy zobaczyli po kupnie jak było uszkodzone ich auto.

najbardziej irytujące jest to , że sprzedający pisze , że auto jest bezwypadkowe i tak też zapewnia przez telefon.

Może nie wie,że kupił takie auto :?:

Opublikowano
to prawda nie wiedział. zwracam honor. Auto faktycznie draśnięte jak na usa. pzdr
Opublikowano

Ludzie to nie maja co robić :duh:

Jezeli zrobił pod miernik to bezwypadkowe nikt nic nie znajdzie tak sie robi fachowo drogie auta .

A uszkodzenie niewielkie ,zeby każde tak wyglądało po wypadku.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Muszę zabrać głos, bo śmieszy mnie fakt, ze ktoś kto nie ma zamiaru kupić auta, dzwoni i wypytuje o numer VIN (jeden telefon, wiec jestem pewien) po czym zakłada tematy na forach twierdząc, ze ma już swoje wymarzone BMW, ale śledzi rynek 335i w Polsce. No cóż... różne pasje ludzie mają!:)Sprostowanie: Auto kupiłem dla mojej żony i nie wiedziałem, ze było draśnięte. Dodałem już na aukcji, ze auto miało uszkodzone prawe drzwi (bo tak to można nazwać). Poza tym samochód jest w idealnym stanie i nie mam nic do ukrycia. Życzę sobie, aby każde moje następne BMW miało taką historię. Sprzedajemy tylko dlatego, że żona jest w 7 miesiącu ciąży, a nie wyobrażamy sobie pakowania do tyłu 2 miesięcznego bobasa z fotelikiem. Pozdrawiam!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprzedajemy tylko dlatego, że żona jest w 7 miesiącu ciąży, a nie wyobrażamy sobie pakowania do tyłu 2 miesięcznego bobasa z fotelikiem. Pozdrawiam!

Nie rób tego błędu i nie sprzedawaj jeżeli jesteś pewny tego co masz, a BMW dla Ciebie nie jest tylko przyrządem do jeżdżenia. Da się bez problemu małe bobo zapakować do fotelika w coupe. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajnie, że dodałeś w ogłoszeniu info o drzwiach ale wybacz auto nie jest bezwypadkowe. Ewidentnie dostało strzał w bok. Nie była to szkoda parkingowa. Skoro nie wiedziałeś o drzwiach skąd teraz wiesz, że były wymieniane w Aso BMW ? Byłeś u Jaworskiego i tam otrzymałeś takie info ? Zderzak też był wymieniany, w USA miał z obrysówkami co widać na fotkach z amerykańskiej aukcji. Sporo sprzeczności masz w tym opisie ...

Poza tym auto jest z listopada 2006 a nie 2007...

Krzysztof
Opublikowano

Po co ciągniecie temat? Nie macie co robić? I tak nieckupicie tego auta bo was nie stać przynajmniej tych ktorzy szukają 335i :duh:

Na miejscu właściciela nie wypowiadał bym sie i tyle.

Chyba nie wiecie co sie ciągnie do kraju ,to auto wsród tych ktore widuje na handel z USA czy Niemiec jest bezwypadkowe i tyle w temacie .

Kazdy z was chciałby kupic idealny samochod bezwypadkowy a co ja mowie bez rys i z przebiegiem 40 tys od dziadka ktory wywalił 80 tys euro i nievjezdzil autem po to zeby kiedyś do niego przyjechał biedny polak z miernikiem i chciał kupic stan kolekcjonerski :duh: prosze ogarnijcie sie niektórzy .

Powtarzam do znudzenia ten co ma kase jedzie po auto umawia sie w aso a nie zadawa głupich pytań na forum.

Auta sprowadza sie takie na ktore sa klienci a ze mamy jak mamy to mamy takie auta na allegro.

Nikt nie przywiezie 335i idealnego zeby wtopić na dzien dobry 10 tys euro.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po co ciągniecie temat? Nie macie co robić? I tak nieckupicie tego auta bo was nie stać przynajmniej tych ktorzy szukają 335i :duh:

Chyba nie wiecie co sie ciągnie do kraju ,to auto wsród tych ktore widuje na handel z USA czy Niemiec jest bezwypadkowe i tyle w temacie .

Kazdy z was chciałby kupic idealny samochod bezwypadkowy a co ja mowie bez rys i z przebiegiem 40 tys od dziadka ktory wywalił 80 tys euro i nievjezdzil autem po to zeby kiedyś do niego przyjechał biedny polak z miernikiem i chciał kupic stan kolekcjonerski :duh: prosze ogarnijcie sie niektórzy .

Powtarzam do znudzenia ten co ma kase jedzie po auto umawia sie w aso a nie zadawa głupich pytań na forum.

Auta sprowadza sie takie na ktore sa klienci a ze mamy jak mamy to mamy takie auta na allegro.

Kolego a Ty po co się wypowiadasz ?? Sam pewnie złom ciągniesz a tu się tak wybielasz. Daj sobie spokój. Skoro auto było walone to trzeba to napisać nie wciskać kit, że bezwypadek chociaż miał wymieniany błotnik, zderzak i drzwi. Jak ktoś oglądał auto od Ciebie i była szpachla to pisałeś, że go nie stać. Takie ekspert jesteś i wiesz na co kogo stać. Nie ośmieszaj się.

Krzysztof
Opublikowano
Sprzedajemy tylko dlatego, że żona jest w 7 miesiącu ciąży, a nie wyobrażamy sobie pakowania do tyłu 2 miesięcznego bobasa z fotelikiem. Pozdrawiam!

Nie rób tego błędu i nie sprzedawaj jeżeli jesteś pewny tego co masz, a BMW dla Ciebie nie jest tylko przyrządem do jeżdżenia. Da się bez problemu małe bobo zapakować do fotelika w coupe. :cool2:

Jeśli się sprzeda to kupimy BMW F10 530 lub 535, więc BMW zawsze będzie, bo nie wyobrażamy sobie jeździć innymi autami. Prawda, że to już nie będzie to samo co e92 335i, ale pewien etap w życiu się kończy i ciesze się z tego, ze mieliśmy okazję pojeździć takim autem. Ciśnienia nie ma, więc jeśli się nie sprzeda do końca wakacji to zostaje w rodzinie.:)

Opublikowano
Fajnie, że dodałeś w ogłoszeniu info o drzwiach ale wybacz auto nie jest bezwypadkowe. Ewidentnie dostało strzał w bok. Nie była to szkoda parkingowa. Skoro nie wiedziałeś o drzwiach skąd teraz wiesz, że były wymieniane w Aso BMW ? Byłeś u Jaworskiego i tam otrzymałeś takie info ? Zderzak też był wymieniany, w USA miał z obrysówkami co widać na fotkach z amerykańskiej aukcji. Sporo sprzeczności masz w tym opisie ...

Poza tym auto jest z listopada 2006 a nie 2007...

Auto było kupione w 2011 roku w programie BMW Premium Selection z gwarancją na 2 lata, więc to chyba coś znaczy. Co do roku produkcji to nie wziąłeś pod uwagę, że ktoś mógł się pomylić w USA. Auto jest z 2007 roku. Przyjedź, zobacz dowód... pozwolę Ci się nawet przejechać. Zderzak jest oryginalny z wersji USA- wstawione są takie zaślepki w kolorze lakieru, więc w tej kwestii musisz się również jeszcze doedukować lub po prostu dokładniej przyjrzeć. Moja rada: zanim zaczniesz mi zarzucać sprzeczności w opisie sam zweryfikuj informację, które podajesz, bo wprowadzasz ludzi w błąd i dodatkowo się ośmieszasz podając informacje wyssane z palca nie mające nic wspólnego z prawdą. Pozdrawiam!

Opublikowano

Rozkodowany VIN:

Art. Wartość

Numer podwozia WBAWB73517P032622

Kod typu WB73

Typ 335I (USA)

Typoszereg E E92 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik N54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 225

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka LEDER DAKOTA/CREAMBEIGE (LCGE)

Data prod. 2006-11-23 w dowodzie 2007 bo pewnie wtedy została zerejestrowana po raz pierwszy

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S2C6A LM RAEDER STERNSPEICHE 189 MISCH. Obr. BMW, st. le. spr. gw. 189

S2VBA REIFENDRUCKANZEIGE Wskaźn. ciśnienia pow. w oponach

S2XAA SPORT-LEDERLENK. MIT SCHALTWIPPEN Sportowa kierownica z dźwign. przełączn.

S319A INTEGRIERTE UNIVERSAL-FERNBEDIENUNG Zintegrowana pilot uniwersalny

S322A KOMFORTZUGANG Funkcja dostępu komfortowego

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ABA EDELHOLZAUSFUEHRUNG NUSSBAUM WURZEL Wer. dr. szlach. korzeń drzewa orzech.

S4NAA INNENSPIEGEL MIT DIGITALEM KOMPASS Lusterko wewnętrzne z kompasem cyfrowym

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S5GAA ALARMANLAGENVORBEREITUNG Inst. autoalarmu

S639A KOMPLETTVORB. HANDY USA/CDN Instalacja tel. kom. kompl. USA/CDN

S655A SATELLITENTUNER Radio satelitarne BMW

S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD

S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora

S840A HOCHGESCHWINDIGKEITSABSTIMMUNG Dostos. do wysokich prędkości

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S925A VERSANDSCHUTZPAKET Ochronny pakiet wysyłkowy

S9AAA AUSSENHAUTSCHUTZ Zabezp. zewn. pokrycia z tworzywa szt.

Wyposażenie seryjne

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S645A RADIO-STEUERUNG US Radio v

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

S823A HEISSLAND-AUSFUEHRUNG Wersja dla ciepłych krajów

S845A AKUSTISCHE GURTWARNUNG Akustyczne ostrzeżenie o pasach

S850A ZUSAETZL. TANKFUELLUNG EXPORT Dodatkowe napełnienie zbiorn. na eksport

S853A SPRACHVERSION ENGLISCH Wersja językowa, angielski

S876A FUNKFREQUENZ 315 MHZ Częstotliwość radiowa 315 MHz

Opublikowano

Kolego a Ty po co się wypowiadasz ?? Sam pewnie złom ciągniesz a tu się tak wybielasz. Daj sobie spokój. Skoro auto było walone to trzeba to napisać nie wciskać kit, że bezwypadek chociaż miał wymieniany błotnik, zderzak i drzwi. Jak ktoś oglądał aut Bardzo dobrze napiało od Ciebie i była szpachla to pisałeś, że go nie stać. Takie ekspert jesteś i wiesz na co kogo stać. Nie ośmieszaj się.

Czepiasz się bo to Zenek napisał? Bardzo dobrze napisał, bo to prawda. I nie odnoś się personalnie, tylko w temacie auta.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kazdy z was chciałby kupic idealny samochod bezwypadkowy a co ja mowie bez rys i z przebiegiem 40 tys od dziadka ktory wywalił 80 tys euro i nievjezdzil autem po to zeby kiedyś do niego przyjechał biedny polak z miernikiem i chciał kupic stan kolekcjonerski prosze ogarnijcie sie niektórzy .

:mrgreen: :cool2:

Opublikowano

Czepiasz się bo to Zenek napisał? Bardzo dobrze napisał, bo to prawda. I nie odnoś się personalnie, tylko w temacie auta.

Przecież odniósł się w temacie auta:

Skoro auto było walone to trzeba to napisać nie wciskać kit, że bezwypadek chociaż miał wymieniany błotnik, zderzak i drzwi.

I tak nieckupicie tego auta bo was nie stać przynajmniej tych ktorzy szukają 335i :duh:

Takie ekspert jesteś i wiesz na co kogo stać. Nie ośmieszaj się.

Zgadzam się tu z krisem.

U Zenka albo brak logicznego myślenia, albo jakaś sensowna myśl zamaskowana bełkotem.

Wg mnie wypowiadanie się właściciela dobrze o nim świadczy.

Zanim pojadę do aso z autem, wolę zapytać innych na forum. Po co mam być może niepotrzebnie wyrzucać pieniądze oraz tracić średnio pół dnia. No ale rozumiem Cię Zenek, dla Ciebie jako sprzedawcy "te głupie pytania na forum" nie zawsze muszą być wygodne.

Oczywiście zależy od rocznika, ale nie przesadzasz przypadkiem trochę? :)

Opublikowano
Cóż, jak ktoś uważa że pisanie prawdy, tak jak ona faktycznie wygląda jest bełkotem, to już jego problem. Coraz częściej się zastanawiam czy się nie skurwić. Kasa "leży na ulicy" a stado owiec do wystrzyżenia zamiast się zmniejszać, to się powiększa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kasa "leży na ulicy" a stado owiec do wystrzyżenia zamiast się zmniejszać, to się powiększa.

adalbert to nie stado owiec tylko stado baranów :8)

Opublikowano

Nieważne owca czy baran goli sie wszystko :cool2: jak leci :cool2:

Ktos napisał ze woli zapytać na forum niż jechać zobaczyć auto :duh: zanim ty zapytasz ja juz kupie taka jest prawda .

90% ludzi nie stać na bezwypadkowe z małym przebiegiem 335i dlatego ciągnie sie powypadkowe i ważne jest zeby było dobrze zrobione .

Opublikowano
Nieważne owca czy baran goli sie wszystko :cool2: jak leci :cool2:

Ktos napisał ze woli zapytać na forum niż jechać zobaczyć auto :duh: zanim ty zapytasz ja juz kupie taka jest prawda .

90% ludzi nie stać na bezwypadkowe z małym przebiegiem 335i dlatego ciągnie sie powypadkowe i ważne jest zeby było dobrze zrobione .

hehe to prawda...ludzie zakładają tematy z autem za 70 tys a mają odłożone 50 :D i szkoda im zrobić wycieczkę po samochód dalej niż 10 km od domu :)

no ale cóż , "taki mamy kraj jaki potrafimy zrobić" :D

ps. też bym chciał, aby moja żona w przyszłości mogła jeździć 335 :) powodzenia w sprzedaży, życzę normalnego klienta, a nie marudę w gaciach sprzed komputera ;)

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano
mes, ja bym się posunął nawet dalej z granicą pomyłki 1% Piszesz że zakładane są tematy o autach za 70tys a ludzie mają 50. Większość nie ma nawet połowy, a mniejszość tej większości nie ma nic. :mrgreen:
Opublikowano
Cóż, jak ktoś uważa że pisanie prawdy, tak jak ona faktycznie wygląda jest bełkotem, to już jego problem.

A kto tak uważa?

Ktos napisał ze woli zapytać na forum niż jechać zobaczyć auto zanim ty zapytasz ja juz kupie taka jest prawda .

Tu Zenek zgoda, w ten sposób być może ucieknie mi kilka perełek. A poza tym bardziej nastawiam się na sprowadzenie (nie osobiście) niż na kupno auta w PL, ale to dopiero na wiosnę :)

Opublikowano

żal... a sam zapier... starym używanym gratem...

Tzn? :mrgreen: