Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie. Poszukuję informacji co to za czujnik na podszybiu w komorze silnika. Jeden jest od klimy AUC ,a po drugiej stronie od czego? Szukam bo zauważyłem, że wchodzi do niego wtyczka, ale czujnik nie mam żadnych nóżek. Jakby były wyłamane czy coś w tym stylu.

http://images70.fotosik.pl/14/b317056b6453e36e.jpg

Opublikowano
Czujnik AUC ? Próbowałem podłączyć, ale nie pasuje wtyczka. Zrobię dokładniejsze zdjęcie. Próbowałem znaleźć coś po numerach jakie się na nim znajdują, ale nic nie wychodzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zeczywiscie, auc jest po lewej str. jak stoisz przed samochodem z wtyczka skierowana w bok. ale podobny.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szukam i nic nie moge znalezc, wszyscy pisza tylko o AUC. Sam jestem ciekawy bo jedyne co znalazlem w tym miejcu byl czujnik alarmu od otwartej maski ale o tym na Twoim zdjeciu nic...

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Dzięki za pomoc. Sam szukam i nie wiem jak podejść do tego "dziada". Zrobię dokładniejsze zdjęcie , jak on wygląda i co za numery są. Auto to wersja na ciepłe kraje. Produkcja RPA, zakup USA.
Opublikowano

A czy przypadkiem samochod nie mial mocnego uderzenia z przodu od strony filtra powietrza albo filtr powietrza sportowy ?

Podaj numer czesci na puszcze filtra powietrza to moze sie wyjasni i ktory to silnik N51, n52, n52n ?

wszystkie 328i sprzedawane w stanach sa wersjami HOT CLIMATE

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

S823 Heissland-Ausführung Hot-climate version

To jest niestety tylko ustawienie komputerowe, mozna zmienic i dzieki temu kompresor klimy robi wieksze cisnienie a nawiew mocniej wieje wiedz ten czujnik nie ma raczej z tym nic wspulnego.

Znalazlem VIN :wink: NE27369

Ps. S5GAA Vorbereitung Alarmanlage Preparation alarm system

Moze to jednak ma cos wspulnego z przygotowanieniem do alarmu

Edytowane przez speed1211

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
To wyglada na przelozony po kiepskiej naprawie i zlym wyborze puszki filtra powietrza czujnik temperatury wlotowy silnika (nie mylic z zewnetrzna) ale nie moge znalesc zdjecia bo ten czujnik jest w srodku puszek dlatego pytalem o vin lub silnik

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Sorry panowie za tak długie milczenie. Ale mam problemy z X5. Dzięki za fotkę. Zabiorę się za ten temat. Dzięki za pomoc. Silnik N52N po zmianie programu w US na 272 ps. A auto kupiłem od komornika. Tragedia, chyba kowal je naprawiał. Władowałem w nie ponad 20 tys. Ale już jest prawie ok. Żona zadowolona.