Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie muszę :) właściciel wyjechał nim teraz na 2 tyg LOL

Jak wróci to auto będzie już "sprzedane" Nie uprzedzam faktów, ale należy pamiętać, że własciciele zdechlaków tego typu, są obecni na forum i pilnie obserwują swoje bolidy. Aktualnie szukam w necie wyjaśnienia beznadziejnie durnego wyjasnienia, czy astma ma coś wspólnego z przyciemnionymi szybami :D Z zatrzymaniem DR jak najbardziej. Staram się "oceniać" auta na podstawie opisów sprzedających, sam kiedyś używałem temu podobnego słownictwa i określenia, więc pozwalam sobie na wyciąganie wniosków, jak najbardziej subiektywnych, ale często się sprawdzają :mrgreen:

Opublikowano
Potwierdziliscie tylko to co sam myslalem...tez się zastanawiałem o co chodzi z ta astma ...no i ta cała reszta...ale dzięki za opinie :) aczkolwiek auto (to granatowe) ładne, bardzo mi się podoba, jest nr vin właściciel raczej nie ma nic do ukrycia wspomniał tez o stłuczce i otym ze był naprawiany w bmw i można to sprawdzić . Wiec nie przekreślił bym tego tak odrazu, myśle ze warto go sprawdzić
Opublikowano
Nie zaznaczył że bezwypadkowy, więc coś tam było. Sprawdz co wiedzą w "BMW" :D o tej stłuczce, po prostu zapytaj gdzie były robione te uszkodzenia. Myślę że będzie z tym problem, ale mogę się mylić. Jak ci się auto podoba to oczywiście trzeba obejrzeć.
Opublikowano
Sprawdzę obowiązkowo, jednak co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu ze chyba powinienem sprowadzić auto z Niemiec, ale stale mam nadzieje ze i unas można trafić cos dobrego. Jak ktoś może to proszę jeszcze o rozkodowanie vin :)