Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow.

Jestem tu zupelnie nowy.Tydzien temu zakupilem swoje piersze bmw serii 3(320i m sport,2010).Chcialem sie podzielic z Wami moim skromnym doswiadczeniem.Jeszcze do niedawna jezdzilem mazda 3.Samochod praktycznie bezawaryjny,ale chcialem cos troche wiekszego,napewno kombi no i jednak o klase wyzej.Wybor padl na bmw. Poczatkowo szukalem diesla ale naczytalem sie negatywnych opinii o silniku w 320d,a znajac mojego pecha nie chcialem ryzykowac wiec zakupilem benzynowy 320i.Z tego co wyczytalem motor malo popularny ale mimo wszystko postawilem na ten wlasnie silnik.Moje pierwsze wrazenia z jazdy sa bardzo pozytywne.Samochod wrecz plynie po drodze,az sie nie chce wysiadac:)Trudno dopatrzyc sie jakis minusow.Duzo osob pisz ze ten 320i jest za slaby na to auto.Dla mnie w zupelnosci wystarcza.Dodam ze nie jestem maniakiem predkosci a wersje sport kupilem troche przypadkowo- bo akurat byla okazja kupic ten samochod w bardzo dobrym stanie no i w takiej wersji. W kazdym badz razie zakupu napewno nie zaluje.Mam nadzieje ze mi posluzy pare nastepnych lat.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow:)

Opublikowano
Wydaje Ci się , że masz dobre auto do czasu jak nie wsiądziesz do 200 km diesla :mrgreen:
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/