Skocz do zawartości

M3 F80 MANHART 550HP - koniec projektu str.45

maja22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze

A jak sie ma Aston Rapide vs Panamera? Albo M6 GC?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

pozdrawiam

Paweł

nowa mmmm nie wiedziałem - jeśli będzie super wyglądało to czemu nie. macie jakieś zdjęcia nowej panamery ? a jeszcze jedno pytanie kiedy wchodzi nowy model 911 tts?

992 zostanie zaprezentowany w 3 kwartale 2018 roku

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle

• Zasłużeni forumowicze

992 -ale chyba nie jako turbo? - zawsze ma 1-2 lata później niż zwykła 911. Jeśli tak 2018 pojawi się mogę zaczekać - choć facet z salonu powiedział iż nowy model będzie przeplatanką spalinowego+ elektryk. a tu wolę iść w tradycyjny napęd spalinoowy

Obecna 911 991 2/4S ma niesamowity tyłek( wygląd) coś pięknego tylko ten dźwięk nie przypada do porsche

A jak sie ma Aston Rapide vs Panamera? Albo M6 GC?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Rapide oprocz tego że jest Astonem to jest mega słabym autem, ani osiągów, ani prowadzenia.

Materiały i design w środku z lat 90'tych.

Panamera jakościowo dobre auto, jednak sporo droższe niż M6 GC.. (turbo S) - chociaz tu wolnossące GTS robi robotę bo auto ma zajefajny charakter no i jest o 50% tansze ;) - prawie:D

• Zasłużeni forumowicze
temat możemy zamykać 911 TTS cabrio, zamówienie składam we wrześniu no chyba że coś mi fajnego wpadnie z salonu z roku 2015-2016

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.