Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na ile % macie ustawione światła dzienne?, ja mam na 30% i wydaje mi się, że są za bardzo intensywne. Myślę, że trzeba zmniejszyć te procenty.
Opublikowano
Z tego co się orientuję, to s chyba 2 ustawienia tylko, 30% i 60% i mniej już chyba nie ustawisz. Zawsze możesz na postojówkach jeździć :wink:
Opublikowano
Procenty możesz ustawić jakie chcesz, wydaje mi się, że 20% będzie dobrze. AR_W chyba kiedyś pisał, że ma na 18%.
Opublikowano

jak będzie około 50% to świecą za mocno a dowiesz się o tym jak Ci będą ciągle mrugali długimi z przeciwka

mi nawet przez CB mówili że jadę na długich

30% jest optymalne

Opublikowano
Ja jechałem innym autem przed swoim bmw i w lusterku wstecznym na tle innych samochodów moje 30 % było raczej za mocne. Audi i VW te, które mają oryginalne św. dzienne też świecą dużo słabiej.
Opublikowano

Na pewno masz 30%?

Tam się ustawiało poprzez wartości "wert", od 1 do 3.

I było to kolejno 18, 20, ~40% (bodajże 43%)

Koledze zrobiłem moduł, w ktorym mozna regulowac płynnie od 10-50% i na 30% było, powiedzmy, optymalnie.

U mnie na 20% jest troche za ciemne, a swiatło zbyt żółte, ale z tym jezdze.

Opublikowano
Mam na pewno 30%, ale po tym co piszesz zrobię na 25%. Ja mam dołożony moduł drl i mogę taką wartość ustawić.
Opublikowano

W fabrycznym module są ustawienia zdaje się 18%, 22% i 30%.

Pzdr.