Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegow, potrzebuje pomocy jakies pare dni temu zauwazylem ze niedziala mi spryskiwacz tylniej szyby (przedni bez zarzutu) a dzisiaj jak wracalem z pracy i jakis ptak walna srake na przednia szybe i chcialem sie jej pozbyc a tu psikus niedziala, pompki tez jakos nieslychac albo ja jej nieslysze, pod blokiem po ogledzinach zauwazylem ze tylni spryskiwacz pluje piana i tam juz wyraznie slychac prace pompki moze zawyraznie nawet, prosze o pomoc i rady, moze sie obedzie bez mechanikow, z gory dziekuje
Opublikowano
mam tylko wskazówkę co do tylnego spryskiwacza. cienką igiełką wyregulować otwór. jeżeli to nie pomoże, czeka Cię rozbieranie osłon na bagażniku i przeczyszczenie przewodów, trochę zabawy z tym jest ale daje efekt.
Opublikowano
Tez mi sie tak wydaje ze tylnia to niewielki problem, za miesiac jade do polski to tam sie nia zajme martwi mnie ta przednia bo reakcji zero a jechac 1500 km bez spryskiwacza to na szybie bym mial masakre, umowilem sie na jutro w serwisie bmw zobaczymy co powiedza
Opublikowano
polecam "niewidzialna wycieraczke", nakladany sciereczka na przednia szybe. przy predkosci powyzej 60 kmh woda splywa po szybie jak po kaczce. nie ma potrzeby uzywania wycieraczki.
Opublikowano
potwierdzam... od dawna dawna stosuje... najlepsze efekty widocznosci daje nocą w deszczu!! widocznosc o wiele lepsza.