Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć , mam dość niewielki aczkolwiek uprzykrzający problem , a mianowicie elektryczne lusterka przestały współpracować , dodam że to samochód dziadka , lusterka ustawione są w sposób całkowicie uniemożliwiający jazdę . czytałem na forach że może być to problem z bezpiecznikami , ale wymieniłem bezpiecznik 6 ,27 i 29 w schowku (tak jak pisało na schemacie bezpieczników) i nadal nie ma odzewu od nich , liczył bym na pomoc forumowiczów , pozdrawiam

jest to m52b20

viewtopic.php?f=72&t=117890

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Może dziadek jechał z otwatym oknem w deszcz i konsola sterowania zdechła? Wyjmij ją i sprawdź czy napięcie dochodzi, ale jak szyby działają to powinno dochodzić.

Zawsze możesz też ręcznie przestawić lusterka dopóki nie naprawisz.

Zmień temat bo zaraz Admin Cię dopadnie.

Opublikowano
U mnie był podobny problem (pierw lusterka potem szyba na koniec centralny zamek od kierowcy) I winą były zimne luty na układzie scalonym w lewych przednich drzwiach (tym co sterujesz szybami itp) Ja naprawiłem to w taki sposób. Wyjąłem to sterowanie z boczka drzwi od kierowcy rozebrałem go na części i tam są dwa układy jeden i drugi wsadziłem do takiej wanienki która naprawia zalane telefony ( mogło albo się naprawić albo szlak to trafić) w moim przypadku wszystko wróciło do normy. Ja bym na twoim miejscu podmienił z innego e39 ten moduł. Ja tak zrobiłem u siebie więc miałem pewność, że to na pewno ten moduł.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.