Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam do kupienia bmw e91 2.0d 163 KM ma nakulane 330tysi ,a rozrząd nie był robiony jedynie to sprzęgło kompl. ,turbo,świece,zawieszenie filtry,olej itd. Mam pytanie czy z takim przebiegiem warto kupić to auto bo chcę nim pojeździć ok 4 lata rocznie ok 12tys.km więcej miasto niż trasa. Mam vin jeśli mógł bym prosić o rozkodowanie :D WBAVU31057KY38787 . Proszę o pomoc w tej sprawie :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak chcesz robic tak male przebiegi i do tego po miescie to nie kupuj diesla. Druga sprawa to tytul watku i skoro to opinia o aucie z ogloszenia to masz odpowiedni dzial do sprawdzania aut.

🙃🙃

Opublikowano
Miałem już diesla i chcę to auto ale mam wątpliwość co do silnika wiem,że tdi robią po 500tys.a ten?i jak z żywotnością rozrządu?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też nie polecam tego silnik do miasta i małych przebiegów. Chyba że zupełnie bez korków, wtedy chociaż spalanie sie zgadza.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W tym silniku rozrządy nie padają...
Opublikowano

Padaja padaja :mad2:

Znam osobiscie czlowieka, ktoremu padl rozrzad w tym silniku przy 260 czy 280kkm ( nie pamietam dokladnie)

On rowniez myslal , ze nie padaja :lol:

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.