Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, przeglądam forum i nigdzie nie znalazłem tematu z doposażaniem samochodu w nawigację CCC. Zakupiłem zestaw CCC + wyświetlacz 8,8". Zainstalowałem w samochodzie i co dalej?

Posiadam radio bez navi CHAMP 9176831. Wszystko działało, radio, bluetooth łączył się z telefonem, system TPM. Po zmianie radia na navi, radio owszem znajduje częstotliwości ale milczy dźwięk, telefon łączy się z samochodem po bluetooth ale na wyświetlaczu nie ma ikony sygnału , funkcja TPM nie aktywna nie wiem jak z funkcją wybieranie głosowe. Panowie, czy trzeba dokodować zestaw do samochodu?

• Członkowie klubu
Opublikowano

Trzeba usunąć z klucza wyposażenia auta opcję SA606 i dodać SA609 i następnie przekodować auto pod nowy klucz wyposażenia...

Do funkcji wybierania głosowego (SA620) konieczny będzie kod FSC pod VIN auta. Inaczej wybieranie nie będzie działać.

Opublikowano
Chciałem na łamach forum podziękować koledze Arturowi vel DZIQSEK za pomoc przy moich buniach. Dzięki komunikacji internetowej świat zrobił się bardzo malutki. Dziękuję Bardzo.