Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż kupiłem dziś BMW 545i , problem wygląda następująco gdy przy prędkości 160 kmh wcisnę gaz do oporu Kick Down , samochód bardzo mocno szarpie, a dziś podczas wyżej wymienionej sytuacji wyskoczyła mi taka zębatka na liczniku z wykrzyknikiem i na iDrivie też taka sama duża i komunikaty samochód nie zmieniał biegów jechał cały czas tylko na jednym , zatrzyałem się wyłączyłem i włączyłem silnik i wszystko wróciło do normy (następnie jechałem już pomału ok 130 - 140 i było ok)tak samo zdarzyło się poprzedniemu właścicielowi( mojemu wujowi) wiem że nie powinienem kupować tego samochodu ale jest bardzo dobrze utrzymany i ma prawdziwy przebieg 172tys km , wie może ktoś co to może być ? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam;(

:search: :search: :search: :search: :search:

Było wiele razy.

Opublikowano
Pierwsza sprawa sprawdz poziom oleju w skrzyni- to może byc przyczyna wchodzenia w tryb awaryjny- zapytaj wuja czy olej był zmieniany - to najprostrze problemy w takich sytuacjach. Jesli nie to , to przyczyn może być wiele.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.