Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ogarniasz chlopcze skoro ze zdj wyzej stwierdziles ze nie mam bixenonu :-) nie wiem gdzie i co czytasz ale wystarczy ze ten temat przeczytasz ze zrozumieniem

Wiesz ze gdzies dzwonia ale ten kosciol jest bardzo daleko daleko za horyzontem

Pokasz mi zdj lampy xenon i bixenon, moze tą drogą skumasz temat, moze kosciol pojawi sie na horyzoncie :-)

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Eh.... bixenon w e46 zostal rozwiazany tak ze swiatla drogowe zwykle na halogen zostaja bo nie wiedzieli co dac w zamian...
Opublikowano

Ee tam nie wiedzieli, bardzo fajnie jest to rozwiazane, odpalenie swiatel dlugich doslownie robi dzien w nocy

Co tym razem wyduma Stachu ? Ukladanke uzupelnij, tyle czytasz ze juz chyba wszystko wiesz.

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Lampa zrobiona :norty: rozebrałem całą tą zkw co przyszła no stan szok!! rok 2012 i w środku na silniczku itp też 2012r uchwyty nawet nie drgną a w środku jeszcze nowością pachniało..do tego jest przetwornica też 2012nóweczka zapłonnik itp i na dodatek szkło lampy po umyciu to ja nie wierze,że tak lampa wygląda

nic nie popękane,nic nie urwane ani 1 zaczep itp

ale rozbiórkę lamp xenon mam opanowaną w zkw :norty: najgorzej jest z silniczkiem który trzeba delikatnie podgrzać(nie koniecznie) ale wolę tak i potem zbić go żeby puścił :mrgreen:

aha i co lepsze odbłysnik ZKW już nowszej generacji był jak by kupił dzisiaj taki w salonie 0 grama zużycia ale odbłyśnik niestety nie zostawiłem tylko,założyłem swój po regeneracji bo może by inne światło było w sensie z prawej mocniejsze a z lewej słabsze... ale waham się z przetwornicą czy starą moją z 2004r dać czy tą z 2012zostawić bo jak ta z 2012 będzie lepiej dawać i znów będzie prawy xenon mocny a lewy słabszy

Mr.StonePL
Opublikowano
Ee tam nie wiedzieli, bardzo fajnie jest to rozwiazane, odpalenie swiatel dlugich doslownie robi dzien w nocy

Co tym razem wyduma Stachu ? Ukladanke uzupelnij, tyle czytasz ze juz chyba wszystko wiesz.

Nie mowie ze nie fajne to rozwiazanie ;) ale podejrzewam ze gdyby to byly inne lata produkcji to by tam wrzucili swiatla do jazdy dziennej :) dzien w nocy u mnie zrobila regeneracja soczewek a mam metalowe od AL a i tak sie wypalily :/