Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanie będę wymieniał lampy z ZKW na AL tylko,że na alledrogo widzę dużo w bardzo ładnym stanie lamp AL tylko Bi-xenon i tu pytanie ja mam w aucie xenon zkw czy podłączając bi-xenon(ale nie chce by działał mi bi-xenon bo pewnie coś z instalacji trzeba robić) tylko z tych bi-xenon żeby był normalny xenon da radę tak podłączyć?? czy trzeba koniecznie zwykłą lampe xenon AL ??
Mr.StonePL
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przecież masz obecnie bixenon u siebie wiec jaki problem ?

wiesz jak działa bixenon w e46 ? Napisz mi tutaj jak działa bo chyba nie kumasz tematu

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

wiesz jak działa bixenon w e46 ? Napisz mi tutaj jak działa bo chyba nie kumasz tematu

Też mi nowość :mrgreen: :mrgreen:

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

jaki znów bi-xenon mam?? mam xenon zkw a nie bi-xenon...

Mr.StonePL
Opublikowano
:duh: nawet nie wiesz co masz, lampy zkw po lifcie to również bixenon a nawet nie wiesz chyba jak działa tzw bixenon
Opublikowano

Nie dostaniesz odp dopoki nie napiszesz jak dziala bixenon w e46 i tyle....

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Panowie mam pytanie co znaczy taka data lampy 23-jan-12 ?? bo każda lampa jaka jest to jest przeważnie np 08-mar-04 (2004rok) a tu 12? to co 2012r? jakim cudem
Mr.StonePL
Opublikowano
nie! tylko znalazłem lampę xenon na allegro i jest z przybliżenia zrobiona fotka i piszę taka taka 23-Jan-12 a na mojej pisze 28-mar-04
Mr.StonePL
Opublikowano

Więc domyśl się kiedy została wyprodukowana ta lampa.

Weź pod uwagę fakt że części mogą być wciąż produkowane.

BTW.

Masz bixenon jak każda e46 zresztą, niektóre miały nawet bixenon skrętny.

Zgadzam się z kolegą puzonn - kompletnie nie ogarniasz jak działa xenon a jak bixenon

BMW E39 520i - tomtom1994

SPRZEDAM CZĘŚCI E39 <--- klik

http://images.chomikuj.pl/button/tomtom1994.gif <<<----- Folder BMW - hasło BMW

Znajdziesz tam różne przydatne pliki dotyczące BMW, softy, mapy i instrukcje obsługi.

Opublikowano
no właśnie i tamta lampa jest z 2012roku i wiem,że jest bi-xenon ale nie wiadomo czy skrętny... bo jak skrętny to już lipa
Mr.StonePL
Opublikowano
no właśnie i tamta lampa jest z 2012roku i wiem,że jest bi-xenon ale nie wiadomo czy skrętny... bo jak skrętny to już lipa

A może ta lampa jest z 1912 produkcji Thomasa Edisona:)

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano

Żeby nieco rozluźnić atmosferę, postanowiłem wrzucić linka:

www.anioly-nieba.pl

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
ulala to bedzie malYna, tylko pamietaj nie jezdzij nocą bo przy 6000k to moment j ebni esz następną sarne, bixenon nie pomoże....

Opublikowano
ulala to bedzie malYna, tylko pamietaj nie jezdzij nocą bo przy 6000k to moment j ebni esz następną sarne, bixenon nie pomoże....

Stachu ma teraz pancerny przód z T-72 z bi xenonem. Zadne sarny mu nie straszne:)

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano

do tego kupi się zderzak przedni m-pakiet i pojadę do dobrego Lakiernika Kraków lub Kielce tak by komputerowo dobrał lakier czy jakoś tak i jeszcze muszę nerki kupić do maski albo całe chromy albo czarne :norty:

na razie prace wstrzymane ponieważ uszczelka pokrywy rozrządu wstrzymała... czekam na mechaniora jednak się podjął :mrgreen: zakupiłem uszczlkę oe bmw i do tego uszczelniacz wału Reinz :norty: zrobię to i składam reszte typu nowe chłodnice wszystkie itp węże turbo,każdy wąż ma nową uszczelkę od turbo jedna druga od ic i z drugiej strony to samo,następnie kolektor wszystkie nowe uszczelki :D

Mr.StonePL