Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

VIN się zgadza.Na fotkach wygląda nawet ładnie.

Wiesz coś więcej o nim od właściciela?

Opublikowano

Podstawa to sprawdzenie przebiegu w aso bmw bo cena bdb jak na bezwypadkowe auto :cool2:

A cos sie nie chwali sprzedawca książka serwisowa .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyglada na fajny egzemplarz w dobrej cenie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A idź mi z tym mobile w pi... :) w Polsce żyjesz czy w szwabii?? juz tu jeden kolega wkleja auta i ma biedniejszą 525i z 2004 za 46tysi, dobranoc
Opublikowano
No to mam ci wkleić auta z Chin ? :mrgreen: bo te ceny to chyba z tamtąd napewno nie z Niemiec :mrgreen:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
oli, jeżeli auto jest sprowadzone z Niemiec i ma u nas np. zaniżoną cenę, to porównywanie z niemieckimi portalami aukcyjnymi jest jak najbardziej zasadne z wiadomych względów, a zwłaszcza jak pochodzi od handlarza.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A idź mi z tym mobile w pi... :) w Polsce żyjesz czy w szwabii?? juz tu jeden kolega wkleja auta i ma biedniejszą 525i z 2004 za 46tysi, dobranoc

Znowu masz jakiś problem z moimi autami?

Opublikowano
Jeśli chodzi o niemiecki rynek aut to jest tu różnie. Mieszkam w niemczech, tutaj można bardzo dobre auto kupić za fajne pieniążki od prywatnego właściciela, z drugiej strony są handlarze którzy sprzedają te same auta z + 3000 tys różnicą. Sąsiad niemiec ma do sprzedania e60 za 9.500 e60 2007r igiełka ;)
Opublikowano

Skończcie juz te bajki orywatnych sprzedawcach :duh: szanujący sie Niemiec nie pier.......sie z ogłoszeniami tylko oddaje auto do komisu lub salonu bmw i wyjeżdża nowym lub nowszym ,macie jakies urojenia z tymi prywatnymi ,Kupilem 2auta od prywatnych przez 15 lat i tyle.

Wole jechać do salonu kupic auto z faktura i mieć jakaś gwarancje niż od niby właściciela ktory spotyka sie z tobą na stacji schela lub pod lidlem daje ci briefy do ręki i z duppy kaufetrag tak wyglada 90% sprzedawców prywatnych !u tych dwóch co byłem to byli to ludzie z branży jeden pracował w salonie Opla a drugi a fabryce bmw i byłem u nich w domu ale niecznalazlem ich z ogłoszenia .

Jezeli ktos szuka przygód nich jedzie do prywatnych Arabów Turków i Rosjan bo to 95% prywatnych sprzedawców w DE.

Opublikowano

Gdyby tylko była w automacie, to najprawdopodobniej już by była moja.

Ja wiem ile kosztują dobre auta w Niemczech, ile kosztuje akcyza na ww auta oraz jakich cen powinienem się spodziewać u nas w kraju po sprawdzeniu historii oczywiście.

Tak jak napisałem wyżej:

- manual to jej jedyny minus i nie chodzi o mnie tylko o moją kobietkę bo chciałbym żeby również nią jeździła.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589