Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Art.

Wartość

Numer podwozia WBABV910X0PJ84090

Kod typu BV91

Typ 330CD (EUR)

Typoszereg E E46 (2FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M57/TU

Pojemność skokowa 3.00

Moc 150

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor MYSTICBLAU METALLIC (A07)

Tapicerka STANDARDLEDER/HELLBEIGE 2 (ARBEITSN (N6HC)

Data prod. 2003-04-09

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S692A CD WECHSLER I-BUS VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD I-Bus

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2CAA LM RAEDER STERNSPEICHE 119 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 119

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Jaki rzekomy przebieg deklaruje sprzedawca ?

Opublikowano

o Randall powitać :wink:

co do przebiegu to niby 254 tys , będe sprawdzał w ASO

co do navi, kiery i gałki to nie ruszają mnie takie mody sam u siebie mam pare pierdół od Audi :wink: co do kielicha to wydaje mi się że sa takie same ale najlepiej byłoby gdyby ktoś to zbadał na miejscu

Auto 3 lata w kraju, sprowadzone z Włoch takze blacharka powinna byc jak najbardziej ok

Co do wnętrza to fotel kierowcy jest do roboty bo jest wytarty

• Moderatorzy
Opublikowano

A witam witam :)

To dla Ciebie woz? W aso raczej malo co sie dowiesz, znajac wloskie realia to w bazie bedzie pusto.

Ostatnio odbylem wycieczke z kolega 600 km w jedna strone po auto i chyba drugi raz bym sie nie porwal, 1000 zl w plecy (paliwo + ASO) i na miejscu jak zawsze cos nie tak choc mial byc ideal. Do tego ta kombinacja kolorow do mnie nie przemawia ale to rzecz gustu :) Jesli mimo to jedziesz to udanych zakupow zycze !

Opublikowano
Tak dla mnie :wink: jeszcze nigdzie się nie wybieram może ktoś się znajdzie w okolicy żeby pooglądac ten egzemplarz .. też juz za sobą mam nieudany wyjazd do niemiec po auto i na prawde nie polecam :roll:
  • Moderatorzy
Opublikowano
Rozumiem ze musi byc coupe ? Patrze na ceny 330cd w okolicach skad czasami przywoze auta to z oplatami trzeba liczyc minimum 40 tys pewnie dlatego ciezko cos znalezc… i jeszcze 70% automatow.
Opublikowano

Jeździcie i wracacie, bo szukacie okazji. Nawet w Niemczech można kupić sztrucla jak celujesz w najtańszego. Stąd nieudana wycieczka do Nimiec.

Gdyby to auto kosztowało ok 35k pln to zastanawiał bym się nad obejrzeniem go, przy tej cenie to strata czasu, 99% to sztrucel, w dodatku wyplakowany, fujjjj!

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

nie rozumiem Twojego podejscia ale ok , co w tym złego ze ktoś wyczyscił srodek pod sprzedarz i się swieci ?? :roll:

co do wyjazdu do Niemiec to nie zakladaj z góry co i jak bo nie masz pojęcia jakie auto jaka kasa i wogole .. w kazdym razie to był japonczyk za ponad 50k :mad2:

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie wiem do kogo pijesz kolego Mlodzik ale nie szukalismy okazji auto bylo z gornej polki cenowej. Jak nie wiesz o czym piszesz to nie lej wody.
Opublikowano
Jeździcie i wracacie, bo szukacie okazji. Nawet w Niemczech można kupić sztrucla jak celujesz w najtańszego. Stąd nieudana wycieczka do Nimiec.

Gdyby to auto kosztowało ok 35k pln to zastanawiał bym się nad obejrzeniem go, przy tej cenie to strata czasu, 99% to sztrucel, w dodatku wyplakowany, fujjjj!

Bardzo dobra wypowiedz :cool2:

Ludzie w pl w nienpowiem ilu % sa pop....... Szukają igieł perełki niemalowanych z niskimi przebiegami w cenie trupa i tyle zanim jakiś jelop wybierze sie w trasę nie najpierw sprawdzi ceny za granica i moze sie zastanowi dlaczego większość aut jest tańsza o 30-50% niż w DE np :duh:

Ręce mi opadają jak dla ludzi druga warstwa lakieru jest wyrocznia w zakupie auta nie interesuje ich ze auto serwisowane i bezwypadkowe oni z uporem maniaka szukają auta w którym ani jeden element nie ma drugiej warstwy lakieru :duh:

Nie szkoda mi tych ......ktorzy buła po 1000 zł za paliwo w oczekiwaniu nowki z salonu w wieku 14 lat .

330cd zadbana to 40 tys średnia cena a igła z klubu syndicate DE 50 tys zł i napewno nik z nich nie sprzeda je biednemu Polakowi .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
ale też nie oszukujmy się.... Auto ma prawie 12 lat fakt ten e46 po lifcie wygląda świetnie ale to już stare auto, nie można żądać za auto 11 letnie 40 tys zł... Kolega tu z forum sprzedał e46 coupe 3.0d alpinweis w m+pakiecie auto na cito zrobione oprócz termostatu i za 32 tys poszło rok temu. A odnośnie auta to środek widać wyjeżdżony
Opublikowano

A stare. E30 ile ma kosztowac 5000 zł? Zobacz po ile sa zadbane to te e90 wyglądają przy nich cenowo jak Kia.

Nikt nikomu nie każde kupować drogiego e46 dlatego większość jeżdżących po naszych drogach to trupy POSKLADANE z trzech byle tanio .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
ja tylko sądze że pomimo tego że to BMW jest zadbane i ogólnie miód malinka to jest za dużo a nie których ludzi wyobraźnia ponosi jak wystawiają 330cd za 40 tys :)
Opublikowano

Nikogo wyobraźnia moim zdaniem nie ponosi. Auta są dość unikatowe, nie ma ich dużo i to je wyróżnia.

Sztrucli poskładanych z 15 jest pełno, od koloru do wyboru, prawie jak w salonie, ale znaleźć auto dobre jest niestety bardzo ciężko. Takie auta sprzedają się w Niemczech, w Polsce to byle burak chce jeździć byle najnowszym modelem, byle jak najtaniej, i byle sąsiada zazdrość zżerała, bo głupek kupił e46 330cd za 40k pln a ja już swoją e90 318d po lifcie w takiej cenie wyrwałem :mad2: Problem tylko w tym, że zostawia cztery ślady, ale czujnik pokazał 120 i pierwszy lakier Panie. A na liczniku 1 z przodu, bo te z "dwójką" to już na złom się nawet nie nadają.

Opublikowano
Nikogo wyobraźnia moim zdaniem nie ponosi. Auta są dość unikatowe, nie ma ich dużo i to je wyróżnia.

Sztrucli poskładanych z 15 jest pełno, od koloru do wyboru, prawie jak w salonie, ale znaleźć auto dobre jest niestety bardzo ciężko. Takie auta sprzedają się w Niemczech, w Polsce to byle burak chce jeździć byle najnowszym modelem, byle jak najtaniej, i byle sąsiada zazdrość zżerała, bo głupek kupił e46 330cd za 40k pln a ja już swoją e90 318d po lifcie w takiej cenie wyrwałem :mad2: Problem tylko w tym, że zostawia cztery ślady, ale czujnik pokazał 120 i pierwszy lakier Panie.

Znowu musze przyznać racje :clap:

A co do wypowiedzi kolegi ze za drogo dla niektórych zapłacić 40 tys i całe szczęście :cool2: nie każdy musi jeździć pięknem zadbanych e46 np coupe z jednym z najlepszych silników :cool2:

Sa fiaty i inne graty tańsze .

Opublikowano

Panowie nie obchodzi mnie komu jakie auto się podoba .. takie wypowiedzi to sobie na PW piszcie, oczekuje odpowiedzi o konkretnym egzemplarzu zamieszonym w 1 poscie i o nim rozmawiajmy

nie wierze zeby nikogo z tamtych okolic nie było tutaj na forum ... swój wyjazd tam traktuje jako ostateczność

Opublikowano
Posluchaj doswiadczonych zeglarzy ;). Nikt raczej Ci tego auta nie obejrzy. Ten samochod cuchnie plakiem, ja bym sobie darowal, dobrze Ci radze :)

Opublikowano

swój wyjazd tam traktuje jako ostateczność

No jak się wyjazd na oględziny auta traktuje jako ostateczność - to faktycznie zdrowe podejście do zakupu :cool2:

Opublikowano
Jedz i wtop swoje cieżko zarobione pieniadze i nie truj dupska :cool2: