Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... jestem nowym uzytkownikiem tego forum. posiadam bmw e46 316 (105km) silnik m43 1999r. gniazdo okrągłe 20pinów chyba... zakupilem na allegro ostatnio kabel diagnostyczny jednak na plycie ktorą dostalem niema inpy ani disa tylko same instrukcje i spolszczenia. gdyby ktoś mugł polecic mi jakis program? lub ewentualnie wyslac na pw? bede zobowiazany. Dziękuje i Pozdrawiam!

e mail: [email protected]

Opublikowano
temat byl ale niestety samego programu inpa to nie znalazlem ssporo jest na chomiku ale czytajac komentarze to wiekszosc z nich to jakis szajs :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz tu darmową inpę z wieloma dodatkami, spolszczeniem i opisem jak ją zainstalować..

http://inter-mac.pl/ftp/cd_bmw.zip

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
Dzięki :) rozumiem ze z tych programów korzystacie na windows xp?? ja mam 7 ale zmiana to niejest zbyt duzy problem he cos skombinuje :8)
Opublikowano
Zainstaluj VMware z Windows XP, albo jak masz Windows 7 Professional to pobierz sobie ze strony Microsoftu Windows XP Mode, będziesz miał wirtualną maszynę z XP na Windows 7. Na obu wersjach NCS i Inpa działają bez problemów, sprawdzałem.
Opublikowano

Ja uzymam inpy na win7 64bit i dziala wszystko prawidlowo.

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
ja mam 32 bity i inpa nawet niechce sie zainstalowac, juz niedugo zmienie system na xp to juz mam nadzieje ze bedzie ok :P
Opublikowano
witam ponownie otuz mam problem kolejny mam dokladna instrukcje od nerwusa , inpe w wersji 9.0.7 robie wszystko według instrukcji (windows xp oczywiscie) ... i gdy przychodzi moment by zmienic port COM wchodze w menadzer urządzen i tam wogole mi niewidzi nowego portu jest tylko od drukarki i tyle... co moze byc tego powodem? moze jakies dodatkowe sterowniki potrzebne? Dziękuje i Pozdrawiam
Opublikowano

Pisze się wziąć, a nie "wziąsc" :nienie:

Spróbuj parę razy wyciągnąć i włożyć kabel z INPĄ do różnych portów USB, może w końcu komputer zobaczy Twój kabelek bo na razie wygląda na to, że go po prostu nie widzi...

Opublikowano
Sprawdź, czy nie podłączasz kabla pod port USB 3.0. U mnie tak było, zero reakcji po podpięciu kabla. Po wpięciu w USB 2.0 po drugiej stronie laptopa od razu wyskakiwał nowy sprzęt. Naturalnie sterowniki zainstalować musisz, ale najpierw musi wykryć nowy sprzęt.
Opublikowano
poszlo dzięki ;p sa bledy ale po niemiecku pisze he ale to przetlumacze popatrze sobie na ta inpe jak bede mial jakies zapytanie to napewno sie odezwe :) Dzięki!