Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam 750 ale zapewne będą to płyty audio tzn. nagrane w formacie .wav np. programem Nero.

Co do rodzaju płyt to polecam firmę Verbatim.

Jeśli jednak nie to miałeś na myśli to doprecyzuj pytanie bo tylko tak można je zinterpretować. :)

http://zsp10.pless.pl/zapis/bykom.jpg
Opublikowano
Chodzi ci o zmieniarkę tak? lub nawet odtwarzacz cd, to odtwarza cd-audio wszelkiego rodzaju. Te oryginalne jak i te nagrane domowym sposobem konwertowane z formatu mp3 itp. Ja używam różnych płyt i działa, nie kupuje tylko najtańszych z których złazi powłoka, a tak to maxell, esperanza itp.
Opublikowano
Czy to jakiś problem otworzyć bagażnik i zobaczyć ile płyt się mieści lub po prostu wsadzić różne płyty i sprawdzić czy działa, a nie zaśmiecać forum takimi pytaniami?! :mad2:
Opublikowano
Pytam się bo jeszcze nie mam Bmw e38 tylko powoli zmierzam do jej kupna :D jeszcze jedno pytanie jakie ma nagłośnienie Bmw 750 e38 i ile WAT.
Opublikowano

to zależy czy zwykłe czy DSP

DSP ma wzmacniacz , korektor DSPci chyba 16 głośników z czego 4 to subwoffery 13cm w tylnej półce

zwykłę audio ma chyba 8 głośników, ale nie jestem pewien.

Cudów z tego audio nie oczekuj, ale słucha się przyjemnie.