Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio zakupilem nowy telefon galaxy s5 podlaczylem telefon do auta, swieci sie ikonka ze jest podloczony telefon do auta. Wszystko dobrze dopoki nie zadzwoni ktos, po odebraniu slychac pierwsze dwa slowa, pozniej zacznyna trzeszczec, ikonka zaczyna migac i po chwili sie rozlancza. Dodam ze wczesniej nie mialem takiego problemu jak uzywalem innego telefonu. Mial ktos podobny problem? Co zrobic?
Opublikowano
U mnie z s5 jest podobnie. Wczesniej z s3 nie bylo problemu. Teraz zrywa polaczenie, zawiesza sie radio na kilka sekund, ale tylko jak jest goraco (powyzej 25st). Myslalem ze to ma cos wspolnego z przegrzewaniem sie ktoregos z elementow, ale moze rzeczywiscie cos jest z parowaniem tych telefonow...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moze nowy telefon i stare oprogramowanie jest powodem Twoich problemow. Tylko aktualizacja softu mi przychodzi do glowy ale sam takiego probkemu nie mam (Galaxy S3)

Co do przegzewania sie MULF-a to czytalem o tym i zdjecie metalowej obudowy pomaga. Przegzanie go jest tez czestym powodem ich awari.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 1 rok później...