Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-320-C33610352.html

WItam przestrzegam przed tym bmw , Chciałem je kupić miesiąc temu pojechałem 300 km i mój błąd trochę się napaliłem ... źle zrobiłęm

1.Autko miesiąc temu miało 186tyś km teraz ma 200 a faktyczne przebieg który sprawdziłem w aso to 362tyś odczyt z kluczyka marzec 2014 ,sprzedawca oczywiście nic o tym nie wiedział i zaproponował ,że sam weźmie auto na lawete i pojedzie do aso sprawdzić na następny dzień telefon ,że w aso mu powiedzieli ,że ma te 186 ... taaaaa

2.Pan sprzedawca zajmuje się tylko BMW sprowadzanymi z Belgii wie dokładnie o co chodzi a rżnie takiego głupa ,że szok (ja nie wiem...takiego kupiłem...nic nie robiłem z nim bla bla) autko ma trochę szpachli na tylnym (nadkolu?) obok klapy bagola jak i rdza na samej klapie i na nadkolach tylnych oraz przednich z tym ,że nadkola tylne świeżo pomalowane , na drzwiach tylnych prawych tez rdza ,

3.Ogólnie auto podejrzane coś chyba było robione ...próg i te okolice przy drzwiach tylnych ,jeszcze parę mankamentów lakierniczych jak maska i coś tam jeszcze ,

4,Zdjęcia pięknie robione ... gałka skrzyni biegów oczywiście od strony lewej wytarta jak by ktoś pilnikiem po niej jechał ... felgi dziwne raczej nie oryginalne ale mogę się mylić .opony przód były 225/40/18 tył to samo i leżały na feldze tak samo jak z przodu a powinno być 8,5 cala.......noo jeszcze silnik dziwnie pachniał jak by olejem a wszystkie wycieki oczywiście wymyte do sprzedaży... Radzę uważać i mam nadzieje ,że przybliżyłem wam trochę to autko. ahaaaa jeszcze tarcze tył były wymieniane ,kierownica się trochę trzęsie od 120 i amortyzatory dosłownie wylewały się podczas jazdy ... mokre jak nie wiem tak jak i tylny most zapocony srogo..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.