Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie w m54 od razu na zaplonie chodzi pumpka wiec wystarczy odkręcić korek od zbiorniczka i od razu widać czy pcha wodę :8)

Pisałem o tym kilka postów wcześniej, tylko nie byłem pewien na 100% , i tak jak pisze Danielxc w motorni M52 przelew widać dopiero po lekkiej przegazówce

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Dokładnie. Ale ogrzewanie oczywiście działa na postoju super. Albo ma mniejsza wydajność pompka albo droga do nagrzewnicy jest inna, sama nagrzewnica inna i nie daje rady iść na przelew. Ważne że zasila nagrzewnice która jest jedynym odbiornikiem ciepła na postoju. A że nie ma, nadmiaru wody przy pompowaniu bez spadku wydajności nagrzewnicy to żadna wada

Pewnie w m54 dzięki tej pompce łatwiej jest i to o wiele odpowietrzyc układ

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Te trzy ostatnie posty to bzdury więc wrzućcie je w spam.A w całym temacie 50% mądrośći wyssano z pyty.Pompką sterować można panelem klimy, jak ktoś już pisał temp.max.nawiew na jedną kreskę i pompka przepycha płyn.Odpowietrzanie układu w ten sposób trwa 5 min.Przy rosnącej temp.sterownik również ją uruchomi tak jak i wentylator elektryczny oraz grzałkę przy termostacie.A to wszystko działa mi w M-52 z 99r w e39..Jeśli jest ktoś kto ma inne zdanie a jest chętny i ma fundusze większe niż wiedzę to podjadę i udowodnię.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
Te trzy ostatnie posty to bzdury więc wrzućcie je w spam.A w całym temacie 50% mądrośći wyssano z pyty.Pompką sterować można panelem klimy, jak ktoś już pisał temp.max.nawiew na jedną kreskę i pompka przepycha płyn.Odpowietrzanie układu w ten sposób trwa 5 min.Przy rosnącej temp.sterownik również ją uruchomi tak jak i wentylator elektryczny oraz grzałkę przy termostacie.A to wszystko działa mi w M-52 z 99r w e39..Jeśli jest ktoś kto ma inne zdanie a jest chętny i ma fundusze większe niż wiedzę to podjadę i udowodnię.

No to przyjedź do mnie i udowodnij to w M52 z 97, możesz przyjechać pociągiem zwrócę Ci za bilet i jeszcze na rybkę zaproszę :mrgreen:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Przeczytaj co napisałem i zejdź do parteru.Napisałem że każde m52 tak ma?

Napisałem,że Twoje tak ma?

Mój post był odp.na tezę ,że w m52 nie ma przelewu na zapłonie.

To nie prawda a Twój post świadczy o słabiutkiej wiedzy,mam m52 i mam przelew na samym zapłonie.I o t pisałem.A Ty spamersko poderwałeś się do odpowiedzi.

Pokaż jaki jesteś kozak i postaw auto na to ,że się mylę?

Weź świadków a ja podjadę i udowodnię,że wiem o czym piszę.Gdy się mylę to weźmiesz 25.000 pln,którę przywiozę i zastawię.Jeśli mam rację to biorę Twoje auto.

Publicznie wyznacz gdzie i kiedy mam podlecieć.

Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
Te trzy ostatnie posty to bzdury więc wrzućcie je w spam.A w całym temacie 50% mądrośći wyssano z pyty.

Tak pisałeś to też fakt, i teraz idziesz w stronę,że chodziło o Twoje auto i co za cuda w nim masz na zapłonie. A jak myślisz o czyich samochodach pisaliśmy My wcześniej w tym spamie?? "zakładając tezy" że u Nas nie ma przelewu. Co do wiedzy, hmm alfą i omegą na bank nie jestem zwłaszcza mając takiego gracza po drugiej stronie jak Ty, ale to co wiem w zupełności mi wystarczy,żeby poradzić Sobie z odpowietrzeniem układu nie zwracając uwagi czy na zapłonie jest ten przelew,czy też nie