Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem, już długo stoi, zresztą widać kiedy ja zakładałem temat, a wcześniej chyba też jeszcze stał trochę. Dobre samochody raczej szybko schodzą, chyba, że cena jest wysoka.

Środek raczej poniszczony jak na taki przebieg, podrapany, powiedziałby, że ktoś za bardzo nie dbał. Nie chcę skłamać, ale jeśli dobrze pamiętam to nie miał tabliczki znamionowej tej we wnęce drzwi kierowcy, tylko jakąś zastępczą i chyba własnie tam zarobił jakiegoś strzała. Zresztą chyba nawet z komisu mówili to przez teli. Generalnie nie urzekł mnie ten samochód, nawet nie chciało mi się wyciągać czujnika lakieru, ale też były to raczej pobieżne oględziny.

Opublikowano
Nie szukam "IGŁY" 100% bezwypadek bo wiem,że za taką kwotę jej nie znajdę. Chcę samochód na rok max,ale faktycznie ewentualny "strzał w słupek" dyskwalifikuje zawodnika. Nie wspominając już o problemach z ewentualną odsprzedażą. Dzięki Panowie.
Opublikowano

w sumie koles kombinuje. Ale majac wiedze o tym uszkodzeniu nadkola mozesz na kolesiu podczas ogladania wywrzec presje ze niby odkryles i mozesz probowac znacznie utargowac cene. Moze akurat sie uda skoro auto juz dlugo stoi :)

A co do wloskich aut, to bylem kilkukrotnie we wloszech ponad polowa aut tam jezdzi po odzieranych i powgniatanych, wynika to z ich stylu jazdy. Ale z tego wzgledu ze sam mam BMW to zawsze sie przygladalem jezdzacym tam BMW i musze powiedziec ze znalezc poodzierana BMW ciezko. Wiec mam taka teorie ze wlosi dbaja o swoje BMW, wiec moze faktycznie koles ja mocno zadarl a nie koniecznie to byl jakis dzwon.

Opublikowano
Szukajcie 335i w okolicach 80 tys a mysle ze cos w miarę kupicie ,jezeli chcecieckupic ideał to 100 w gore .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Oglądałem, już długo stoi, zresztą widać kiedy ja zakładałem temat, a wcześniej chyba też jeszcze stał trochę. Dobre samochody raczej szybko schodzą, chyba, że cena jest wysoka.

Szukajcie 335i w okolicach 80 tys a mysle ze cos w miarę kupicie ,jezeli chcecieckupic ideał to 100 w gore.

Ja już nie wiem sam co myśleć. Dasz "wysoką" (bo zależy co uznać za wysoką) cenę, to wszyscy szukają tanizny i zainteresowanie spada, dasz niską cenę to uważają, że szrot. I tak źle i tak niedobrze.

Ja byłem/jestem gotów negocjować cenę swojego, ale jak na wejście od oglądającego słyszę: "wiemy ile takie są warte... nikt więcej niż 60 tysięcy nie da" to się odechciewa jakiejkolwiek rozmowy. Gratuluję jak ktoś znajdzie taki samochód z taką historią i przebiegiem za 60 tyś lub mniej.

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze żadnej 335i za 65 koła ktora bym chciał jeździć ,90% to szroty za wielkiej wody ktore wypływają na bezwypadkowe pl ,zbajomy jeździł rok 335ci i sprzedał w Niemczech za 22 tys euro w 1 dzien i nie było to bezwypadkowe auto ,napisał na umówie co było robione i tyle .

Auto musi mieć Max 150 tys km inaczej sie nie sprzedaje w DE .

Zreszta masa ludzi sprzedaje drogie auta w Niemczech bo tu nie ma sensu ,przykład kolega sprzedawał tu 4cz6 miesięcy nowego Seata 2012 i zero zawiózł go na płac do Niemiec dowalil 2500 euro inauto sie sprzedało w tydzien. :shock:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

no przedewszystkim niemcy tez maja troche wiecej kasy.

a z drugiej strony patrzac polacy tez maja inne podejscie do tematu niz niemcy. A jeszcze z trzeciej strony to polak wie ze polak kombinuje przekreca liczniki i wystepuje brak zaufania do rodaka przy zakupie auta.

Ale najwazniejsze przy kupnie to sprawdzic auto pozadnie aby wiedziec z czym sie ma do czynienia.