Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poświęciłem już naprawdę sporo czasu i nadal nie mogę znaleźć a potrzebuję rozpiskę,schematy pinów do kompa bosch 0261204467, DME ME5.2.1 (pięć kostek),bardzo proszę jeżeli ktoś ma jakiekolwiek info to będę naprawdę wdzięczny.dodam tylko że komp jest z E39 luty 98r w manualu bez vanosów.

Pozdrawiam

Piotrek

Opublikowano

przed liftem też były na 5 kostek :wink:

potrzebuje dokładnej rozpiski pinów z każdej z tych pięciu kostek,tu ich niestety nie znalazłem ale dzięki Shadow69

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wtyczka jest na pewno w diagramie. Szukanie jest czasami troche mozolne ale jak znajdziesz odpowiedni uklad elektryczny to pozniej szukaj tej wtyczki ktora potrzebujesz. Maja swoje nazwy np. X123456 ten nr. wpisujesz w wyszukiwarke i wyskakuje Ci rozpiska.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
próbowałem i wygląda na to że pewnie znalazłbym ten schemat pinów w kompie ale musi być coś nie tak z moją przeglądarką bo nie wszystko mogę otworzyć :cry: