Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie w kazdym ASO pracuja uczniowie mechanizacji rolnictwa czy tez byli ich nauczyciele :)

Mysle ze sa na forum ludzie z twojej okolicy co doradza ci warsztat ktory swiezym okiem spojrzy na poranne telepanie.

Rozumiem twoje podenerwowanie ale tylko chirurgiczne zaplanowane ruchy moga przeciac twoj problem.

Skad jestes? Diagnoza zazwyczaj jest bezplatna.

PS.Kompleksowa aparatura duzych stacji obslugi jest oko i ucho mietka,zenka,franka czy czeska jednoczesnie.

Pisalem ci juz wczesniej ze tylko swieze spojrzenie na problem moze cos w tej sytuacji zaradzic.

MADE IN PRL
Opublikowano (edytowane)
Z Warszawy. Bezpłatnie w ASO to można co najwyżej skorzystać z toalety jak cię przypili :mrgreen: Oni tam za diagnozę mniej jak 450zł nie wezmą. Z resztą dowiem się. Edytowane przez FatJoe
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a może jak maż możliwość podmień alternator? Może to on Ci wszystko miesza
Opublikowano
a może jak maż możliwość podmień alternator? Może to on Ci wszystko miesza

Niestety nie mam, pozostaje podjechać gdzies do speców od alternatorów żeby go wyjęli i dokładnie przebadali.

Opublikowano

Jestes wiec w komfortowej sytuacji by swoj problem przekazac innym.

Teraz tylko nalezy wybrac wlasciwy punkt.

MADE IN PRL
Opublikowano

Hey Joe!

Napięcie na aku w czasie jazdy można sprawdzić przez ukryte menu na liczniku. U mnie stoi na poziomie 13,9 jak zaczarowane - chyba mogłobyć trochę więcej? Przy przegazówce też mam przygasanie świateł - naj bardziej jest to widoczne jak mam wył klimę to wtedy obroty jałowe są niskie i jak przegazuję to zatelepie:) dlatego mam cały czas włączoną klimę wtedy obroty jałowe są niższe i lepiej się rusza spod spod świateł. Już nic nie grzebię, bo czego człowiek nie ruszy to tylko powstają nowe problemy. Powodzenia z Twoją furą - może Twoje zacięcie w tym temacie rozwiąże problemy!!!!

Pozdrawiam!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42