Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć panowie widział może ktoś ten samochód albo może jakieś info na jego temat
kaczka23
Opublikowano (edytowane)

Zderzaki M dokładane. Cena niziutka jak za takie auto. Przydałyby się foty komory silnika.

Rokodowany VIN:

Art. Wartość

Numer podwozia WBAVD71010FT65136

Kod typu VD71

Typ 335D (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M57Y

Pojemność skokowa 3.00

Moc 210

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka LEDER DAKOTA/SCHWARZ (LCSW)

Data prod. 2007-03-13

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2ABA LM RAEDER/ELLIPSOIDSP.162/MISCHB. Obr. BMW, st. le. Ellipsoidsp. 162

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr. -> oklejone, ale to na plus wg. mnie

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD

S6FLA USB-AUDIO-SCHNITTSTELLE Złącze USB-/Audio

S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Ind. oszklenie przeciwsłon.

S854A SPRACHVERSION FRANZOESISCH Wersja językowa, francuski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S881A FRANZOESISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, francuski

S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatyczne ryglowanie prz ruszaniu

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S497A MITTELARMLEHNE IM FOND Podłokietnik środkowy na kanapie

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Edytowane przez Pakito
Opublikowano

Deska zmieniona - z pewnością po otwarciu worków - ale w tej cenie to raczej się ciesz, że deska w ogóle jest :norty:

Prawy słupek środkowy raczej na 100% lakierowany - a to pewnie dopiero początki

Ale Cena Czyni Cuda jak zywkle :cool2:

Opublikowano
Jak na razie wielkie dzięki ;) Zrobię sobie wycieczkę prawie 500km :D Oglądnę i jak coś się dopatrzę to napiszę a jeśli wy coś zobaczycie to piszcie i na co mam zwrócić szczególną uwagę - nie jestem blacharzem . Czujnik do lakieru wezmę . Historię na serwisie sprawdziłem nie widać nic niepokojącego.
kaczka23
Opublikowano

A wywalone poduszki i naprawa blacharska słupka Cie nie odstraszają?? I mimo to chcesz jechać 500km???

Podziwiam :cool2:

Z klapy tez zniknęło oznaczenie modelu więc lakiernik tam ręce tez pewnie włożył.

BTW czujnik lakieru przy dobrze naprawionym aucie, niestety możesz sobie wsadzić gdzieś...

Opublikowano
Prawy słupek środkowy raczej na 100% lakierowany - a to pewnie dopiero początki

Ale Cena Czyni Cuda jak zywkle :cool2:

Oj tam, może żonie przy wsiadaniu nie podobała się ta naklejka od poduszki i kazała ją zerwać ? :mrgreen:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czujnik lakieru przy dobrze naprawionym aucie, niestety możesz sobie wsadzić gdzieś...

Szczerze powiedziawszy, jestem w szoku, że na tym forum są ludzie, którzy naprawdę wiedzą o co chodzi.

Słuszna prawda kolego Bronx_l .

Niestety wielu ludzi popełnia błąd i uzbrojeni w czujnik lakieru swoim hobbystycznym sposobem te "bezwypadki" swoim czujnikiem "weryfikują" i kupują.

To naprawdę żenujące.

A w Polsce zawodowcy mówią - nie ma samochodów bezwypadkowych, są tylko źle zrobione...

I to jest prawda.

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

Opublikowano
Nie przesadzaj z tym szokiem. "Stali" forumowicze rzeczywiscie wiedzą o co chodzi, problem polega na tym, jak o tym przekonać chętnych na samochody, które sami wrzucają do oceny.
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy, jestem w szoku, że na tym forum są ludzie, którzy naprawdę wiedzą o co chodzi.

Słuszna prawda kolego Bronx_l .

Takich ludzi jest tu naprawdę wielu, ale jak czasem patrzę co ludzie wrzucają do komentowania to odechciewa się pisać.

Idealnym przykładem jest ten samochód - z pewnością po wypadku z wywalonymi airbagami, malowanymi progami i słupkami a i tak świadomy tego kupujący pojedzie 500km :duh: :duh: (więc po co się produkować)

Niestety wielu ludzi popełnia błąd i uzbrojeni w czujnik lakieru swoim hobbystycznym sposobem te "bezwypadki" swoim czujnikiem "weryfikują" i kupują.

To naprawdę żenujące.

Myślisz, ze tylko zwykli ludzie tak robią.... otóż nie. Miałem ostatnio dwa przykłady w ASO gdzie powypadkowe auto z francji poszło jako bezwypadek, tylko dlatego że jedno miało wymieniony cały przód pod kolor, a w drugim lakiernik całą stronę polakierował tak, ze na mierniku było 180-200 a reszta ok 120 i wg ASO całe auto w oryginale :mrgreen:

Opublikowano
Nie ma czego komentować. Ujmę to jednym słowem, rzezba.

Zostaw coś dla potomnych - ktoś go kiedyś w końcu kupi i pewnie będzie chciał szybko sprzedać - więc może trafi na ten temat.

Opublikowano
skoro kolego byłeś i widziałeś to może napisz coś :) bo po to są te tematy zakładane a nie że wiem ale nie powiem :nienie:
kaczka23
Opublikowano
witam byłem wczoraj oglądać tą e90 cena była w ogłoszeniu 48tyś dzień przed wyjazdem chłop mi zeszedł na 45 do odbioru do zapłaty po oględzinach moja propozycja 40tyś chłop OK :shock: dał kluczę i kazał sobie pojeździć sprawdzić :cool2: pojeździłem, auto na myjnię żeby było coś widać więcej :idea: i autko miało przygody blacharskie gość z komisu nic nie zaprzeczał o dziwo :nienie: to na PLUS widać gołym okiem może 4 elementy były po 140-150 na czujniku reszta około 500 a miejscami ponad 1000 :duh: jaka cenna takie auto wiadomo ,technicznie po małych próbach było ok kopa ma nie złego, dymu nic nie daje, a mam taki silnik w x3 po małym programie i szła raczej podobnie , raczej gorzej od mojej ostatniej e90 zrobionej na 270ps , dziś już cena na allegro 44tyś :) pewno dla tego że powiedziałem mu że silnik do roboty bo idzie dym z pod korka oleju a nic nie powinno iść :D
kaczka23
Opublikowano
kupiłem e60 535d bo troszkę stan był lepszy :wink:
kaczka23