Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem. Kupiłem BMW E46 Coupe i było w nim zamontowane Radio Blaupunkt, i one ładnie gra itp. Tylko że ja mam swoje radio Pioneer, lepsze od tego no i jak go podpinam to nie chce się włączyc (radio działa patrzyłem w innym aucie). Bezpieczniki są git. Co może byc nie tak?

Z góry dzieki pozdro

Opublikowano
Jeśli masz napięcie a bezpieczniki są sprawne to poszukaj przycisku reset pod panelem i przytrzymaj go 5 sekund.
Opublikowano
zrób jakieś foty okablowania radia i w aucie może coś poradzimy. Jak bym próbował może na razie na krótko najważniejsze kable +,-, załączający
Opublikowano
W aucie powinieneś mieś +,- na czarnym czerwonym i tzw załączający na pomarańczowym lub żółtym. Najlepiej posprawdzać miernikiem napięcia. I od radia mniej więcej tak samo, kable masz chyba oznakowane, jak pomierzysz napięcia jak dochodzą na drugim aucie to masz praktycznie zagadkę rozwiązaną.
Opublikowano
Wszystko już gra:) były poprzepinane kabelki, i wgl musze kostkę wymienic bo poprzedni wlasciciel to manualnych rąk nie miał.... wgl dzięki za pomoc:)