Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam pewien problem z wtykiem USB w schowku przed pasażerem.

A mianowicie gdy wkładam jakiekolwiek USB do środka nic się nie dzieje, próbowałem z 3 różnymi USB każdy jest w formacie Fat32 i [BAD].

Po włożeniu usb robię wszystko dokładnie tak jak podają w książce i nie mam opcji import export.

Eksperci pomocy prosze:(

Wiem że normalnie powinien być drugi port usb w podłokietniku ale go nie mam, jedynie co tam mam to wejście AUX.

Jest jakaś dobra i tania metoda montażu USB do słuchania muzy?

z góry dziękuję wszystkim za pomoc będe bardzo wdzięczny.

Męczę się już od kilku dni z tym portem USB w schowku przed pasażerem i nic... :cry: :cry:

Edytowane przez Mar3k90
Opublikowano
USB w schowku służy tylko do wgrywania map do navi.

Wcale nie :duh: ja z USB w schowku zrzucam muzykę i jest to możliwe :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Czerwony to może wiesz gdzie leży mój problem i dlaczego nie chce mi wczytać usb,

dodam jeszcze że po włożeniu CD do odtwarzacza czyta normalnie ale również nie ma opcji import export tak jak pisze w książce.

HELPPP

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sformatowales wczesnie stick? Sformatuj, nagraj co chcesz odtwazac, wsadz w usb i wejdz w menu do CD/MULTIMEDIA naciskasz przycisk Optionen i powinno pojawic sie import/export z usb.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

zrobiłem dokładnie tak jak napisałeś i bez zmian. Nadal po włożeniu USB do portu gdy wejdę w CD/Multimedia pisze mi Kein medium im laufwerk

nie mam pojęcia co jest grane, tak jak wczesniej wspomniałem nawet gdy włożę cd nie mam tej opcji import export

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Komputer prawde Ci powie, moze nie masz zakodowanego USB albo MULF jest walniety. Sprawdz w bagazniku (tam chyba sie znajduje) pod pokrywa czy wogole taki u Ciebie jest :D i czy wtyczka jest poprawnie wsadzona.

Ps. sprawdz jeszcze napiecie na usb (podlacz np. komurke przez kabel do ladowania) moze jakis bezpiecznik jest za to odpowiedzialny i po prostu nie ma pradau.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

nie mogłem tego MULF znaleść, wydaje mi sie że jest sprytnie zabudowany, natomiast gdy podłączyłem telefon przez kabel do portu to normalnie ładuje i na telefonie wyskakuje że podłączono jako urządzenie multimedialne, na monitorze z nawi bez zmian.

co proponujesz? Podpięcie pod kompa?