Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam goraca prosbe czy ktos moze polecic kogos lub warsztat w Krakowie i/lub okolicach (nie ASO)

Interesuja mnie nastepujace rzeczy:

1) Aktualizacja oprogramowania do najnowszej wersji

2) Update nawigacji - tylko teraz wkrotce na dniach ma byc najnowsza wersja

3) Dolozenie portu USB

4) Zestaw HI-FI Alpine

5) (ewentualnie bo wciaz sie zastanawiam) Tempomat

Bylbym wdzieczny za pomoc i sugestie,

Pozdrawiam,

Neokrk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, podbijam i jeszcze raz prosze o namiary i informacje kto i gdzie ewnetulanie cos takiego moglby zrobic

Niestety kontaktowalem sie z paroma miejscami i jakos nie moge sie doprosic on informacje i wogole czy to jest

do zrobienia (a wiem ze jest ....) byc moze wakacje ale bylbym wdzieczny za pomoc.

Jestem sklonny juz dojechac gdzies dalej rowniez ... ale myslalem ze w Krakowie cos takiego bedzie proste do zrobienia

Pozdrawiam

Opublikowano
Za tydzień lub dwa kolega Artur będzie w Katowicach, dzisiaj z nim rozmawiałem i jak chcesz to zapisz się do niego.
Opublikowano
1. 2. i 5. ogarnę Ci bez problemów, ale z dołożeniem USB i Alpine nie bardzo. Kodowanie spoko, ale z instalacja USB do czynienia nie miałem.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

witam, dziekuje za sugestie ale niestety musze sie zgodzic z @jaga - oczywisicie ze skontaktowalem sie z PIM serwis ale mam wrazenie ze albo maja duzo innej roboty i nie intersuje ich to albo jak uslyszalem nie da sie tego zrobic bo nie moga dobrac czesci ... tak czy inaczej bede szukal czegos dalej ale generalnie wyobrazalem sobie (szczegolnie czytajac fora) ze to sa dosyc "standardowe" rzeczy ktore robi sie ...

Pozdrawiam