Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zainteresowany tą właśnie ofertą

http://otomoto.pl/bmw-525-3-0d-full-opcja-manual-C33347638.html

do ceny dochodzą opłaty myślę że ok.7000tyś - jak myślicie? sprzedający może to opłacić, zresztą inna opcja mnie nie interesuje, mówi że lakier oryginał, serwisowany do końca, można jechać do serwisu i sprawdzać, w Polsce robił dwumas, co o tym sądzicie warta uwagi? troszkę ten środek nieciekawy szczególnie ala drewno

Opublikowano

Rozkodowany VIN:

Art. Wartość

Numer podwozia WBANX51070CT38858

Kod typu NX51

Typ 525D UL (EUR)

Typoszereg E E60 (MUE)

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M57/T2

Pojemność skokowa 3.00

Moc 145

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ALPINWEISS 3 (300)

Tapicerka STOFF-/LEDERK. REFLEX/ANTHRAZIT (FLAT)

Data prod. 2008-03-12

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S3ACA ANHAENGERKUPPLUNG Hak holowniczy

S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S437A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S612A BMW ASSIST BMW Assist

S616A BMW ONLINE BMW Online

S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe

S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Instalacja tel. kom. Business

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

S6AAA BMW TELESERVICES BMW Teleservices

S6ABA STEUERUNG TELESERVICES Sterowanie teleserwisem

P735A BASICPACKAGE Basic Package

S7SPA NAVI PROFESSINAL M.HANDYVORB.BLUETOOTH Naw. Professional/Handyvorber. Bluetooth

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8S8A LAENDERSPEZ. NAVI ZUST. (FUER ACC) Country-specific navigation control

S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

P9BDA BUSINESSPACKAGE Business Package

Wyposażenie seryjne

S2SBA LM RAEDER STERNSPEICHE 242 BMW LA wheel, start spoke 242

S346A CHROME LINE EXTERIEUR Wyp. zewnętrzne Chrome-Line

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano (edytowane)

Mało zdjęć siedzeń.

Co do drewna to kwestia gust i sam powinieneś wiedzieć czy Ci się podoba? Mi np. nie podba się biały kolor, za to felgi chyba najładniejsze jak na ori. bmw.

Przebieg wydaje się w miarę realny.Niech Ci prześle skany książki wtedy będziesz mógł dzwonic do serwisu ewentualnie osobiście jechać

Edytowane przez hipek721
Opublikowano

Jak on chce zapłacić za to 7 tys zł? :duh: chyba 12 tys po drugie rachunek bedzie lewy bo żadna normalna firma nie sprzeda mu auta za 13 tys euro a wypisze 7 tys euro :duh: dlatego on tego nie ocli tylko szuka człowieka ktory weźmie odpowiedzialność na siebie :mrgreen:

Powodzenia w urzędzie celnym :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Piękna bo biała :D , prawy tył szczelina zderzak/blotnik nieładna :norty:
Opublikowano
Jak on chce zapłacić za to 7 tys zł? :duh: chyba 12 tys po drugie rachunek bedzie lewy bo żadna normalna firma nie sprzeda mu auta za 13 tys euro a wypisze 7 tys euro :duh: dlatego on tego nie ocli tylko szuka człowieka ktory weźmie odpowiedzialność na siebie :mrgreen:

Powodzenia w urzędzie celnym :cool2:

ja tego clił nie będę, gość sam to zrobi jeżeli będę zdecydowany na zakup, a co on zrobi z rachunkiem to już nie mój problem,

Opublikowano

Nie no jasne, tylko jak przyjdą skontrolować nie prawidłowo opłaconą akcyzę/zaniżoną itd lub wałek na VAT to myślisz, że do kogo przyjdą? Ludzie opamiętajcie się, bo tego się nie da czytać :mad2:

Przecież Ty masz użytkować to auto bezstresowo!

Opublikowano
Nie no jasne, tylko jak przyjdą skontrolować nie prawidłowo opłaconą akcyzę/zaniżoną itd lub wałek na VAT to myślisz, że do kogo przyjdą? Ludzie opamiętajcie się, bo tego się nie da czytać :mad2:

Przecież Ty masz użytkować to auto bezstresowo!

jeżeli ja kupię auto już opłacone od gościa który wszystkie opłaty zrobił na siebie i piszemy umowę sprzedaży pomiędzy nim (sprzedającym) a mną (kupującym) to mi nic żaden urząd nie zarzuci, problemy może mieć tylko sprzedający, raz już kupiłam auto na przepisywaną umowę i teraz nie ma mowy że jeszcze raz tak postąpię, co prawda nic mi za to nie groziło tylko temu co ją przepisał i sprzedał auto ale na policji i w sądzie wyjaśniałem.

Co do ceny na umowie to urząd celny weryfikuje cenę przy składaniu dokumentów więc albo przejdzie albo nie.

Opublikowano

Już to widzę jak on opłaci akcyzę :nana:

Ja nikogo sie nigdy nie prosze o opłacenie akcyzy wystawiam auta po opłatach bo nie mam lewych faktur

Dlatego nie sprowadzam drogich aut bo sie nieda mieć oryginalnych faktur :duh: nikt ci nie wystawi poniżej zakupu faktury opanujcie sie ludzie :duh:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Nie sprowadzasz drogich aut, bo je trudniej sprzedać, sporo kasy zamrożonej na nie wiadomo jak długo, a zarobek na padalcach niewiele mniejszy.

Ot taka prawda.

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450

Opublikowano
Nie sprowadzasz drogich aut, bo je trudniej sprzedać, sporo kasy zamrożonej na nie wiadomo jak długo, a zarobek na padalcach niewiele mniejszy.

Ot taka prawda.

Masz trochę racje ale nie do konca bo

Kiedy kupujesz auto za 15 tys euro musisz zapłacić akcyzę 18,6. % od rachunku dlatego większość wystawia do opłat i daje dobra cene ,wtedy sa kryci bo nikt ich nigdy nie sprawdzi !urząd celny wydzial karno skarbowy bedziecsprawdzal tego tego ktory to ocali a wież mi ze robią to.

Dlatego przekonują klientów zeby pisali nazwisko na umówie Niemca z brifu i np cene 6000 euro :duh:

Teoretyczne przechodzi to ale do 4 lat niewiem czy nie 5 maja prawo to sprawdzić jezeli Niemiec nie potwierdzi

Umowy masz przesrane,znajomy dostal 25 tys domiaru za auto ktore kupil w salonie a Turek po 2 latach zgłosił zaginięcie na policji dokumentów firmy ,nie było potwierdzenia i naliczyli mu normalna akcyzę plus odsetki za 4 lata .

Co innego do 2 litrów 3. % możesz płacić i z 20 tys euro to masz do przyjęcia opłatę i możesz to spokojnie legalnie ocalić .

A co co zarobku znam gościa z dolnego Slaska ktory sprawdza tylko auta bardzo drogiei wież mi schodzą spokojnie a marza jest inna niż na e46 nie ma porównania .

Opublikowano
jak nie opłaci akcyzy to podziękuję, na siebie na pewno tego nie wezmę, może ktoś podpowiedzieć ile mogą naliczyć akcyzy za ten egzemplarz ?
Opublikowano
Tyle akcyzy na ile będziesz miał wystawiona oryginalna fakturę zakupu.