Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich . Jestem szczesliwym posiadaczem e90 z 2008 r 320d 177 km . problem jest w tym ze jak odpalam auto to pokazuje sie czerwony samochodzic service i zaraz gasnie . i przy kazdym odpaleniu resetuje sie caly plan podrozy i dane z komputera ( spalanie , czas i data i servis sie tez zeruje ) czasami jeszcze pokazuje sie komunikat wysoki stopien rozladowania akumulatora . Akumulator byl sprawdzany i jest ok. bylem u dwuch elektromechanikow podlaczali pod komputery i nie potrafia powiedziec co mu dolega i nie potrafia nic zrobic . jeden z nich stwiedzil ze licznik jest podmieniony . czy ktos moze mial taki sam lub podobny przypadek ?
Opublikowano
Sprawdz IBS - Kleme pirotechniczna, oraz stan samych klem, moze masz na nich nalot, badz sa slabo przykrecone.
Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
Taie podstawowe rzeczy jak kleme pirotechniczna i stany klem były już sprawdzanie przez elektromechaników i są sprawne . Nawet była podmianka z innego modelu e 90 w celu sprawdzenia wiargodności .
Opublikowano

Pozostaje Ci sprawdzic jakie bledy sie zapisuja w komputerze.

Bez tego to wrozenie z fusow.

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
Mogę Ci sprawdzić to auto jeśli chcesz od strony diagnostyki komputerowej, jestem w Poznaniu.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką