Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Ojj nygus z Ciebie. Nie chce się poszukać.

Dodam, że są takie radia co pod pokrętłem jest przesuwana zapadka (na śrubokręt) i nie potrzeba imbusa.

Dodam jeszcze, że 2 din nie wejdzie bo za radiem jest rura :wink:

ec2Wze6.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano

Będzie tak samo jak na filmie, albo tak jak napisałem pod filmem.

Ano nie wejdzie. Za radiem jest taka rura i żeby wepchnąć tam 2 din to trzeba tą rurę giąć, wycinać czy co tam jeszcze.

Trzeba było się najpierw zorientować. E39 to inny samochód :wink:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
żeby sterowanie z kierownicy działało potrzebny jest dekoder sygnałów pyzatym nic więcej - Czyli nie musi być ekstra radio pod bmw a i tak sterowanie może działać.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Będzie tak samo jak na filmie, albo tak jak napisałem pod filmem.

Ano nie wejdzie. Za radiem jest taka rura i żeby wepchnąć tam 2 din to trzeba tą rurę giąć, wycinać czy co tam jeszcze.

Trzeba było się najpierw zorientować. E39 to inny samochód :wink:

Cichy radyjko 2din zamontowałem ramkę kupiłem usunąłem stare radio wraz z jego stelażem. Robota około 40minut

• Moderatorzy
Opublikowano

Weszło Ci tak bez kombinacji? Jakie to radio? Nie przeszkadzała ta rura?

Musi być sporo krótsze, bo ten kombajn który chciałem wrzucić u siebie niestety nie wlazł.

Zapodaj foty jak to wygląda.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Największym problemem było zdemontować stary stelaż(boczne zaczepy obciąłem brzeszczotem. Nowa ramka jest tak że radio przechodzi obok rury. http://allegro.pl/kenwood-ddx-4025bt-dvd-bluetootch-nowy-model-w-wa-i4262045750.html Takie radio. Sterowanie z kierownicą wszystko chodzi jak należy :)

http://i.imgur.com/oFPzfee.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano

Wlazło dlatego, że jest pod kątem(ma inne pochylenie niż deska),wyprodukowali ramkę żeby radio wystawało.

Myślałem, że wyjdzie to ciut inaczej.

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak dla mnie, wizualnie jest makabra.

Mam nadzieję, że dźwięk chociaż w minimalnym stopniu rekompensuje wygląd.

Opublikowano
w porównaniu do fabrycznego radia jest kolosalna różnica w jakości dźwięku. Jak dla mnie z wyglądu nie ma tragedii. Wole taki wygląd niż fajne skomponowane radio bmw ale radio fabryczne jest już do lamusa. Dla mnie audio w samochodzie to podstawa musi grać to wszystko ładnie czysto.