Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://super-auta.otomoto.pl/bmw-520-skory-navi-super-stan-C32929830.html

Auto z belgii, poleasingowe

nie ma car pass, chciałbym potwierdzić przebieg w BMW, ale niestety niechętnie robią to bez papierów ;/

Ma ktoś dostęp ? Może ktoś pracuje lub ma znajomego?

Wygląda nieźle, czyste, zadbane, szyby w tym samym numerze 292, tylna 600

miernikiem ponoć był mierzony i lakier oryginał

webasto nie ma (Błąd w opisie aukcji)

Skąd taka dobra cena? Pomoże ktoś, co i jak tu sprawdzić ?

Opublikowano

Coś dużo tych "pomyłek" w wyposażeniu.

•elektrycznie składane lusterka

wysokiej klasy sprzęt audio radio cd

Dla mnie wysokiej jakości sprzęt grający to Hi-FI PRO, a tam nawet nie ma Hi-Fi.

Poza tym auto GOLAS, nawet zenonów nie posiada.

Dobre pytanie skąd wynikła taka cena, samochód od handlarza, w cenę wliczony zarobek, więc ciekawe ile kosztował w belgi, gdzie samochody nie są wcale super tanie ( pod warunkiem, że są całe )

Zdrowe F10 2.0d z 2010r to koszt ok 110tys.zł, ale skoro szukasz za 89tys. to powodzenia.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Zapewne po dokładnym zbadaniu informacji okaże się , iż jest to cena netto, przebieg ciut wyższy a auto nie do końca bezwypadkowe. :D

Namieszałeś w mojej głowie

Jednym gestem, jednym słowem

Nie musisz przynosić mi fiołków i bzów,

Wystarczy mi, ŻE JEŹDZISZ BMW ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Nie ma się co dziwić, że na moją nikt nie dzwoni skoro ludzie szukają takich okazji. :) Pomijam już sens zakupu F10 w manualu, ale nawet mimo, że są dużo tańsze, bo nikt ich nie chce kupować, to ta cena i tak jest trochę za niska. Inna sprawa, że nawet ksenonów nie ma, klima prosta, to jest to auto niesprzedawalne w zestawieniu z manualem, ale jak widać i na takie wynalazki są klienci. Edytowane przez mmw
Opublikowano

co do carpassa:

Obowiązek dostarczenia Car-pass przez sprzedawcę nie dotyczy sprzedaży firmom profesjonalnie handlującym autami.

co do golasa, to fakt, szkoda, że nie ma trochę lepszego wyposażenia, ale akurat to nie przekreśla auta

bardziej martwi mnie jego przebieg lub też bez wypadkowość, czy inne duperele na które powinienem jeszcze zwrócić uwagę

dopytywałem o ten przebieg i rzekomo mogę mieć wpisane w FV, tak samo na fakturze zakupu on też tam widnieje i też mam to do wglądu

gorzej jak już wcześniej firma leasingowa go przerysowała ;/

jutro VIN zostanie sprawdzony przez ASO BMW, jeśli będą wpisy to zobaczymy, jeśli nie będzie to pewnie dam sobie spokój z "okazją"

jeśli wpisy będą prawidłowe to dalej jak sprawdzić auto czy np. nie jest po jakimś zalaniu, czy spawane z dwóch części ?

co w ogóle jeszcze mogę zrobić w sprawie tego auta (zanim się na nie skuszę, a może w ogóle powinienem odpuścić okazję bo coś być musi na rzeczy?)

mmw: widzę że jesteś z łodzi?

czyli rzut beretem,

gdzie mogę zobaczyć to autko, bo szukam ale nie widzę, prześlij zdjęcie albo jakiś link do aukcji

Pzdr. i dzięki za kilka dobrych rad, a przede wszystkim za schłodzenie trochę głowy, bo faktycznie coś nisko cenią tą BMW;/

[edit]

ok, znalazłem

bardzo fajna opcja, aczkolwiek wzbraniałem się przed czarną skórą

ciekawe ile z tej ceny da się jeszcze urwać ..

Opublikowano

Biedna wersja, manualna skrzynia.... poza tym coraz tańsze te F10... juz na tym forum nawet wklejali po 70-80 tys i to duuuuzo lepiej wyposażone.

Takze te 90 tys zł to jakas tak średnia wydaje się być.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
juz na tym forum nawet wklejali po 70-80 tys i to duuuuzo lepiej wyposażone.

:cool2: Nie ma to jak dobrze wyposażone F10 za 70-80tys.

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O co wam chodzi z tą ceną? przecież 4 letnie auto grupy premium to +- 50% ceny salonowej - ile wynosi cena salonowa ??
Opublikowano
może rozrząd szoruje i stąd taka cena?

Cos mnie sie wydaje, ze PPGG powrócił w nowym wcieleniu;-)

Opublikowano

na bank bo ten silnik to kicha awaryjna na maxa :D szybko chce sprzedać zresztą najwiecej tego dziadostwa stoi... jezeli chcesz kupić Bmw to tylko bena lub 3.0 diesel ;)

djyankee odpusc sobie N47 wejdz na dział e90 i poczytaj tam cos nie cos o tym motorze...

Bronx 3/4 userów na forum to ja :mrgreen:

Opublikowano

Cos mnie sie wydaje, ze PPGG powrócił w nowym wcieleniu;-)

chyba pomyłka ;)

na bank bo ten silnik to kicha awaryjna na maxa :D szybko chce sprzedać zresztą najwiecej tego dziadostwa stoi... jezeli chcesz kupić Bmw to tylko bena lub 3.0 diesel ;)

djyankee odpusc sobie N47 wejdz na dział e90 i poczytaj tam cos nie cos o tym motorze...

dlaczego? wymieniasz rozrząd za 3-4 tys i na 100tys km na pewno masz spokój ;)

Opublikowano

Tylko, że w miarę wyposażone F10 w 2.0d ( xenon, automat, navi proff, skóra, jakieś audio lub jakiś inny bajer w zamian ) to koszt 220tys.zł

Więc 220/2 = 110tys.zł

• Moderatorzy
Opublikowano

Co Wy z tymi cenami??

F10 to już starawy model, wszedł lift i minęło 5 lat od początku produkcji.

Masę ich jest po leasingu więc i ceny muszą spadać i myślę że w tym roku będzie spory zjazd na nich.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Takie ceny są. Wiem, bo obserwuję branżowe aukcje i widzę w jakich cenach idą w miarę dobrze wyposażone F10. Tanio się sprzedają tylko manuale, duże przebiegi albo golasy. Reszta trzyma mocno cenę.
Opublikowano

czytam właśnie i pewnie pierwsze co zrobię po zakupię auta to wydam właśnie parę złotych na rozrząd

co do 3.0d to czytam, że bolączki(rozrząd) te same co 2.0d

Opublikowano

A czy komuś zaczął szurać już rozrząd w F10 ? Bo ja mam prawie 150tys i nie slychać jeszcze.

Pzdr

Opublikowano

co do 3.0d to czytam, że bolączki(rozrząd) te same co 2.0d

a ja przed zakupem swojej 530 też szukałem takich informacji i generalnie mało kto narzeka na silniki N57, także nie wiem, czy ma te same bolączki...

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.