Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcę podmienić sobie przepływkę od kumpla żeby sprawdzić jak jeździ. Czy muszę to jakoś adaptować czy wystarczy odpięcie aku ?
Opublikowano
Filozofii jest wiele ale jak są autu takie same to bez odpinania aku i bez adaptacji,, jak byś zmieniał na nowszą wersję to by wypadało zrobić adaptację, ale są tacy co twierdzą że po kilku jazdach komputer sam się dostosuje do nowej przepławki.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano (edytowane)

To pewnie ten sam dawca co wtryski .... czyli nowszy.

To pomyliłem się ...

Edytowane przez mikan
Opublikowano

Auto jest z 2004 wiec starsze. Czyli co, podpinac i jezdzic?

Wysłane z mojego LT18i przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem bo odpisałem przepływke by zobaczyć czy jedzie tak bez bo niby wtedy wiadomo będzie czy jest uwalona...później zamontowalem jakiegoś hinola od kumpla i było niby lepiej ale gówno prawda...włożyłem swoją niby uwalona bo hinola oddałem stwierdziłem ze odloze na nową...na starej zrobiłem kilka rajdów... Mianowicie na każdym biegu do odcięcia aż do 4 biegu!!! Po chyba 5 takich rajdach odmulila się moja 3 litrowka tak ze masakra...

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Po chyba 5 takich rajdach odmulila

Hmm... to musiało być coś innego od przepływki bo jak przepływka jest uwalona to sama się nie uzdrowi.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.