Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie posiadam lampy xenon zkw polift i teraz tak na jednej lampie na dole jest urwany uchwyt,że widać uszczelkę(nawet nie wiem gdzie ten uchwyt jest) gdzieś odpadł w drodze.. i teraz tak pod lampą xenon idzie ta listwa co spryskiwacz się wysuwa

tutaj jest prawidłowo na prawej lampie ten zaczep

http://i59.tinypic.com/35n1060.jpg

a tutaj na lewej uksyty

http://i60.tinypic.com/5uefm0.jpg

i teraz problem taki,że ta listwa pod lampą od spryskiwaczy xenon(cała nie zaślepka) będzie z jednej strony odstawała.

Pech taki,że nie ma obudowy nigdzie na alledrogo lampy tylko kompletna lampa 700zł co zrobić

Proszę o normalne odpowiedzi

Opublikowano
Przepraszam Staszek, ale nie moge sie powstrzymac: czy masz w tym aucie cokolwiek sprawne? Nie wiem, pokretlo od radia albo dywaniki? :shock:
Opublikowano
To mnie uspokoiles :mrgreen: Nie dostaniesz obudowy osobno, musisz pokombinowac. Jak zalales za 20PLN i tak butowales, ze oprawka odpadla, nie mogla odpasc daleko :nienie:
Opublikowano
Przespacerowac sie droga, ktora jechales :mrgreen: A na powaznie jedz na szrot i poszukaj lampy, nawet porozbijanej. Przelozysz obudowe.
Opublikowano

hah tak to nie takie proste

to jest lampa zkw po lifcie.Są na alledrogo ale lampy xenon przed liftem albo po lifcie AL jakoś tak

jak jest zkw to 700/800zł sztuka

ja rozumiem,że np mam lampę całą pęknięta itp ok ale tu jest tylko ten uchwyt i o ten uchwyt 700zł juz wywalać