Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie mam pytanie ponieważ zakupiem e46 z 2002 roku i ztego co wiem to antena jest w tylniej szybie tak? Muzyka z plyty gra elegacnko ale radio niestety nie daje rady i slychac szumy?moze ktos pomoze co mam zrobic bo jestem z elektroniki totalnie zielony!
Opublikowano
Jak sprawdzic ustawienia fali? z Kablem sobie jakos poradze jesli mi powiedz gdzie dokladnie go znajde ;)
Opublikowano

No chłopie, na radiu masz różne przyciski i przyciski zmiany fal masz po prawej stronie AM/FM

A wtyczka anteny jest z tyłu radia więc i tam powinien być kabel antenowy.

Opublikowano
Az takim laikiem nie jestem, myslałem ze jest cos wiecej niz przycisk AM/FM. Oczywiście ze jest ustawione na FM ;) sprawdzę wtyczkę. Dziękuje za pomoc.
Opublikowano

Podepnę się lekko pod temacik bo mam podobny problem. Mam radio pionnera i nie odbiera mi za bardzo wszystkich fali. W mojej okolicy np łapie mi 3-4 stacje ( stanowczo za mało ) ale odbiera je dobrze, bez najmniejszego szumu, przy czym w drugim samochodzie, inne radyjko znajduje mi bez problemu 20-30 stacji radiowych. Dlaczego tak może być ?

Dodam, że jechałem ostatnio trasą poniżej naszej a4 czyli mniej więcej pasmo górskie 100km od przebiegu granicy polsko-czeskiej i polsko-słowackiej i odbierało mi same stacje radiowe czeskie, słowackie i ... jedyne polska ŚWIĘTA stacja, która jest chyba wszędzie dostępna. Jakieś pomysły ? Gdzie dokłądnie znajduje się antena w sedanie ?

Opublikowano
Jak sprawdzic ustawienia fali? z Kablem sobie jakos poradze jesli mi powiedz gdzie dokladnie go znajde ;)

Staszek ?

:cool2:

:mrgreen: jak mnie to cieszy,że kto kolwiek nowy napisze jest brany za Staszka

Aż colą bym się udławił ze śmiechu

Opublikowano
lepiej sprawdz swoje radio Stachu zanim sie kolą zadławisz... :nienie:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg